ZVEZDA SE OKRENULA ISTOKU U POTRAZI ZA POJAČANJIMA: Rus dolazi na Marakanu
Mihail Sentjurin će imati šansu da kroz treninge dokaže treneru Milojeviću da poseduje talenat i kvalitet, Foto: Starsport©

Biće tu na probi

ZVEZDA SE OKRENULA ISTOKU U POTRAZI ZA POJAČANJIMA: Rus dolazi na Marakanu

Reč je o momku koji je kadetski reprezentativac, a nedavno je postao član i omladinske selekcije svoje zemlje

Objavljeno:

Crvena zvezda će se izgleda u ovom zimskom prelaznom roku orijentisati na pojačanja uglavnom sa takozvanog istoka Evrope.

Erik Jirka je još letos kaparisan iz Spartaka iz Trnave, dogovoren je i Nemanja Milunović, a sada na Marakanu na probu stiže i kadetski i omladinski reprezentativac Rusije.

Mihail Sentjurin iz Zvezde iz Rjazana boraviće nekoliko dana u Beogradu na probi i kroz treninge pokušaće da dokaže treneru Vladanu Milojeviću, stručnom štabu i čelnicima da poseduje talenat i kvalitet da postane ćlan srpskog šampiona.

- Treniraću sa prvim timom i sa nestrpljenjem čekam trenutak da se predstavim u najboljem svetlu - potvrdio je Sentjurin za ruske medije.

Vezista imao 17 godina i standarni je član kadetske reprezentacije svoje zemlje, a nastupa za seniorski tim Zvezde iz Rjazaja koji igra u trećem rangu takmičenja. Ove sezone je odigrao 12 utakmica i postigao 1 gol.

Nedavno je odigrao i dva meča za omladinsku selekciju "zbornaje komande".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.