NAJTEŽE NA POČETKU, NAJLEPŠE ZA KRAJ: Poznat je raspored reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO!
Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

NIMALO LAKO

NAJTEŽE NA POČETKU, NAJLEPŠE ZA KRAJ: Poznat je raspored reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za EURO!

Beograd će da proključa tog 17. novembra 2019. godine!

Objavljeno: 22:19h

Srbija je ove nedelje saznala rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje se širom Evrope održava 2020. godine, a koje počinju, bar kada je naš tim u pitanju 25. marta.

Tada će Orlovi svoju evropsku Odiseju započeti u Portugaliji, pa će potom, i u drugom kolu 7. juna, takođe igrati u gostima protiv Ukrajine, u kojoj se ponovo događa politički haos.

Fudbalska reprezentacija Srbije
Fudbalska reprezentacija Srbije foto: Starsport©

U naredna dva meča (10. juna i 7. septembra) naši momci će igrati dva meča kod kuće sa Litvancima i Portugalcima. Par dana posle drugog meča sa Portugalijom putuju na gostovanje Luksemburgu. U oktobru će igrati samo jedan meč i to sa Litvanijom u gostima, da bi cele kvalifikacije bile okončane duelima sa Luksemburgom i Ukrajinom 14. i 17. novembra, a postoji velika mogućnost da se bukvalno tog 17.11.2019. bude odlučivalo koja će od ove dve istočnoevropske reprezentacije da se nadmeće na leto 2020, a koja u baražu osiguranom igranjem u Ligi nacija u maju iste godine.

RASPORED FUDBALSKE REPREZENTACIJE SRBIJE U KVALIFIKACIJAMA ZA EURO 2020: 25.03 - Portugalija-Srbija 07.06 - Ukrajina-Srbija 10.06 - Srbija-Litvanija 07.09 - Srbija-Portugalija 10.09 - Luksemburg-Srbija 14.10 - Litvanija-Srbija 14.11 - Srbija-Luksemburg 17.11 - Srbija-Ukrajina

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.