POKUŠAĆEMO DA SE MOBILIŠEMO: Šta Tumbaković ima da kaže pred pred duele Crne Gore sa Kosovom?
Ljubiša Tumbaković, Foto: Starsport©

SVIM SNAGAMA ZA EURO 2020

POKUŠAĆEMO DA SE MOBILIŠEMO: Šta Tumbaković ima da kaže pred pred duele Crne Gore sa Kosovom?

- Nadam se da nećemo imati probleme koje smo imali u Ligi nacija - istakao je selektor naše komšijske reprezentacije

Objavljeno:

Fudbalsku reprezentaciju Crne Gore žreb za kvalifikacije za EURO 2020 smestio je u grupu sa Engleskom, tzv. Kosovom, Češkom i Bugarskom, a u taboru "Đetića" ne vlada loše raspoloženje posle takvog raspleta.

Naprotiv, oni bi ovde svima mogli da pomrse račune, kada bi uspeli da izbegnu neke stvari iz Lige nacija, koja je završena pre nedelju i po dana.

- Grupa je zanimljiva, a Engleska je apsolutni favorit. Druge ekipe će tražiti svoje šanse. Pokušaćemo da se mobilišemo, da napravimo korak napred. Nadam se da nećemo imati probleme koje smo imali u Ligi nacija i da ćemo u svakoj utakmici moći da igramo u najjačem sastavu - rekao je Tumbaković, a prenosi sajt UEFA.

Naravno, pitanje favorita niko ne postavlja, Englezi su apsolutno projektovani kao prvoplasirana ekipa, ali poznato je da su Crnogorci u prošlosti mogli da igraju sa Gordim Albionom, i to poprilično dobro. Doduše, možda je ta ekipa Crne Gore bila malo jača od ove sad, ali u fudbalu se zaista nikad ne zna.

Posebno interesantno će, pored ostalih stvari, biti da se vide stvari koje će se dešavati pored terena kada se Tumbakovićevi izabranici budu sastajali sa tzv. Kosovom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.