KRSTAJIĆ I KOLAROV SLOŽNI: Zadovoljni smo žrebom, idemo na EURO!
Mladen Krstajić, Foto: Starsport©

utisci

KRSTAJIĆ I KOLAROV SLOŽNI: Zadovoljni smo žrebom, idemo na EURO!

Sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević veruje da naša selekcija ima kvalitet da se nađe na završnom takmičenju

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je saznala rivale u kvalifikacijama za EURO 2020.

U pitanju su selekcije Portugalije, Ukrajine, Litvanije i Luksmeburga.

Selekor “orlova” Mladen Krstajić zadovoljan je žrebom i očekuje da Srbija prolaz na EP traži u borbi sa Portugalijom i Ukrajinom.

- Možemo da budemo zadovoljni. Grupa možda nije toliko atraktivna, ali svakako je dobra, jaka i neizvesna. Portugalija kao nosilac grupe i aktuelni prvak Evrope, odosno Ukrajina i mi, selekcije su koje će se boriti za dva mesta koje vode na EURO, rekao je Krstajić

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: Starsport©

Sličnog mišljenja je i kapiten Aleksandar Kolarov.

- Zadovoljni smo žrebom. Portugalija je aktuelni prvak Evrope,Ukrajina i mi željni dobrog rezultata, a Litvanija i Luksemburg kreću iz malo nezgodnije pozicije. Borićemo se sa Ukrajinom i Portugalijom za prva dva mesta, bez namere da potcenimo Luksemburg i Litvaniju koje takodje imaju svoj kvalitet. Moramo dobro da se pripremimo jer se kvalifikacije održavaju praktično u svega nekoliko meseci - izjavio je bek Rome.

Aleksandar Kolarov
Aleksandar Kolarov foto: Starsport©

Sportski direktor reprezentacije Srbije Darko Kovačević veruje da naša selekcija ima kvalitet da se nađe na završnom takmičenju.

- Imamo solidnu grupu, rekao bih ujednačenu kada se radi o prve tri selekcije. Možda je Portugalija favorit na papiru, ali isto tako smatram da možemo da pobedimo i Portugal i Ukrajinu. I da se kvalifikujemo na Evropsko prvenstvo. Važno je da u svaki meć uđemo maksimalno ozbiljno, jer imamo kvalitet da ostvarimo cilj - dodao je Darko Kovačević.

Darko Kovačević i Mladen Krstajić
Darko Kovačević i Mladen Krstajić foto: Starsport©

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.