PARTIZAN SE U NADOKNADI SPASIO PORAZA U LUČANIMA: Mladost vodila do 92. minuta, Zvezda ima šansu da ode na +13!
Foto: Starsport©

Superliga Srbije, 18. kolo

PARTIZAN SE U NADOKNADI SPASIO PORAZA U LUČANIMA: Mladost vodila do 92. minuta, Zvezda ima šansu da ode na +13!

Sva dešavanja na ovom susretu možete pratiti u "lajv blogu" na Espresu

Objavljeno: 17:43h

Navijači nisu očekivali, ali teško da su igrači Partizana zaslužili više od remija u Lučanima. Crno-beli su kiksnuli protiv Mladosti odigravši 1:1, a mogli su i gore da prođu.

Spasio ih je Đorđe Ivanović u sudijskoj nadoknadi kada je postigao gol za izjednačenje nakon što je prethodno Pavlović sam izašao na kraj sa odbranom beogradskog kluba i doneo domaćinu prednost u 83. minutu

Sada je klub iz Humske upao u veoma nezgodnu situaciju, jer će Crvena zvezda u nedelju moći da pobedom u duelu sa Voždovcem pobegne na 13 bodova prednosti, dok Radnički iz Niša može da u slučaju trijumfa se odlepi na 4 boda na drugoj poziciji na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

I kao što smo rekli na početku ovog izveštaja, nisu izabranici Zorana Mirkovića ni zaslužili više od nerešenog rezultata na ovom meču.

U prvom poluvremenu nisu stvorili niti jednu jedinu priliku, mada ni Mladost sa druge strane nije uradila isto. Uglavnom se igralo između dva šesnaesterca i sa mnogo presečenih i izgubljenih lopti, grešaka...

U drugom delu meča, nešto ofanzivniji gosti, ali i dalje su bili bez konkretnog učinka. Pre same završnice jedinu šansu iz reda stopostotnih je imao Miletić, ali je njegov udarac odbranio Rosić.

I onda već opisane situacije u poslednjih 10 minuta utakmice kada je Mladost povela preko Pavlovića, a Ivanović kasnije u drugom minutu nadoknade doneo izjednačenje.

1 / 15 Foto: Starsport©

MLADOST LUČANI - PARTIZAN 1:1 (Pavlović 83 - Ivanović 90+2)

Mladost: Rosić, Pešić, Andrić, Sinđić, Leković, Tumbasević, Pejović, P. Jovanović, Radivojević, L. Jovanović, Odita.

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Pantić, Zakarić, Nikolić, Rikardo.

Sva dešavanja na ovom susretu možete pratiti u "lajv blogu" na Espresu.

95. minut - Kraj utakmice!

95. minut - Crveni karton za Slobodana Uroševića. Napravio je bek Partizana faul za javnu opomenu, a kako mu je to bio drugi žuti karton na meču, to je značilo automatsko isključenje.

90+2. minut - GOOOL! Stiže Partizan do izjednačenja u sudijskoj nadoknadi vremena. Đorđe Ivanović je pokupio odbitak, izbegavši ofsajd zamku, nakon udarca Tošića.

83. minut - GOOOL! Pravo niotkuda, Mladost stiže do šanse iz koje postiže gol. Rezervista Predrag Pavlović se izborio sa Markovićem i Miletićem u duelu da dođe do lopte, a potom njegov šut nije ukrotio ni Vladimir Stojković.

67. minut - I ovo je prva i najbolja šansa koju smo videli na utakmici. Centaršut Uroševića za Miletića koji je sa nekoliko driblinga izbacio defanzivce domaćih i šutirao, ali sjajno je odbranio golman Rosić.

U nastavku akcije se lopta odbila do Zakarića koji je centrirao, Nemanja Nikolić je šutirao glavom, ali je i njegov udarac ukrotio sjajni Rosić.

45. minut - Kraj potpuno nesadržajnog prvog poluvremena. Nije bilo maltene nijedne poluprilike, uglavnom se igralo između dva šesnaesterca.

1 / 4 Foto: Starsport©

20. minut - Nijedne šanse na utakmic i dalje, prilično nepovezana igra i jednih i drugih, čemu sigurno doprinose i uslovi na terenu.

9. minut - Bez opasnih situacija pred oba gola za sada. Videli smo jedan šut iz daljine Pejovića i jednu opasnu situaciju pred golom domaćina.

15.30 - Počela je utakmica na gradskom stadionu u Lučanima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.