UJEDINJENJE BARSINOG TANDEMA U JAPANU: Kakva timčina je stvorena - Inijesta, Podolski i David Vilja!
Andres Inijesta i David Vilja, Foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

TIM SNOVA

UJEDINJENJE BARSINOG TANDEMA U JAPANU: Kakva timčina je stvorena - Inijesta, Podolski i David Vilja!

Špancu 31. decembra ističe ugovor sa Njujork Sitijem

Objavljeno: 15:37h

Španski fudbaler David Vilja završio je epizodu u SAD i karijeru nastavlja u Japanu.

Špancu 31. decembra ističe ugovor sa Njujork Sitijem za koji je na 124 utakmice postigao 80 golova. Od 1. januara 2019. godine, Vilja će se pridružiti bivšem saigralu iz Barselone Andresu Inijesti i Lukasu Podolskom u timu Visel Kobe.

- Trenutak je stigao. Odlučio sam. Imam novu destinaciju. Veliki izazovi me čekaju. Azija. Nova putovanja. Nova zemlja. Nova kultura. Novi saigrači. Zdravo Japan. Zdravo Visel Kobe - rekao je španski fudbaler.

Prve fudbalske korake David Vilja napravio je u Sportingu iz Hihona, igrao je za Real Saragosu i Valensiju, a 2010. godine prešao je u Barselonu sa kojom je dva puta bio šampion Španije i jednom Lige šampiona. U Španiji je još nastupao za Atletiko Madrid sa kojim je 2014. godine osvojio titulu u španskom prvenstvu. Sa reprezentacijom Španije bio je prvak Evrope 2008. godine i sveta 2010.

Japanski tim će angažovanjem Španca imati najatraktivniju ekipu van Evrope i nesumnjivo će golmani prolaziti kroz pakao kada lopta bude bila kod Vilje, Inijeste ili Podolskog.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.