ISTINA JE, UEFA JE POSLALA ZAHTEV DA SE ISTRAŽI! Sumnje u meč Partizan - Dinamo moraju se ispitati do kraja!
Đorđe Ivanović postiže gol na meču Partizan - Dinamo Vranje, Foto: Starsport©

Senka sumnje

ISTINA JE, UEFA JE POSLALA ZAHTEV DA SE ISTRAŽI! Sumnje u meč Partizan - Dinamo moraju se ispitati do kraja!

Etička komisija je dobila jasnu poruku iz Niona i moraće da pokrene istragu

Objavljeno: 12:22h

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja, Dragiša Binić, potvrdio je navode medija da se u UEFA upalio crveni alarm kroz Sistem za rano upozorenje koji predstavlja sredstvo borbe protiv nameštanja i da je u FSS stigao zahtev da se istraže sumnje koje su pale na meč Partizan - Dinamo Vranje (6:0).

Utakmica još nije bila ni završena kada se u javnosti počelo sa šuškanjem oko mogućoj "šteli" posebno zbog reakcija golmana Dinama Uroša Đurića koji je primio neke "čudne golove".

Partizan je u poslednje vreme navikao navijače da pobeđuje bez primljenog gola, a kvota da će tako biti i danas u Lučanima (Sigurna pobeda 2) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mladost Lučani - Partizan.

Dragiša Binić je potvrdio da je UEFA poslala zahtev za istragu Etičkoj komisiji
Dragiša Binić je potvrdio da je UEFA poslala zahtev za istragu Etičkoj komisiji foto: Dado Đilas

- Istina je! Etička komisija je dobila taj zahtev i sada je na njima da ispitaju ceo slučaj. Ovo se mora ispitati do kraja, baš kao i svaka utakmica za koju postoje osnove da je po bilo kojem osnovu sumnjiva. Rok ne postoji, sve je na pravnicima iz etičke komisije FSS i oni će u najkraćem mogućem roku ispitati ovaj slučaj - rekao je Binić za "Alo".

Pored ovog meča, iz UEFA je stigao dopis i da se ispitaju utakmice Proleter - Radnički Niš i Zemun - Rad, a sve zbog pomenutog Sistema za rano upozorenje na osnovu koga se prate uplate na kladionicama, na osnovu kojih se budi sumnja u regularnost.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.