RONALDO PRIZNAO SILOVANJE: Rekla je da nije takva, ali me je uhvatila za penis! Dugo nisam menjao pozu!
Kristijano Ronaldo je u dokumentaciji svojim advokatima predao i izjavu u kojoj kaže da je bilo seksualnog čina bez pristanka obe strane, Foto: Reuters

Sledi li mu robija?!

RONALDO PRIZNAO SILOVANJE: Rekla je da nije takva, ali me je uhvatila za penis! Dugo nisam menjao pozu!

Portugalac je u dokumentaciji predatoj svojim advokatima na neki način priznao da se seksualni čin odigrao bez pristanka Ketrin Majorge

Objavljeno: 12:23h

Kristijano Ronaldo je indirektno potvrdio da nije imao pristanak Ketrin Majorge na seks zbog čega je optužen za silovanje.

Nemački "Špigl" je izneo detalje izjave koju je Portugalac dao u dokumentaciji predatoj svojim advokatima i u kojoj se nalazi neka vrsta njegovo priznanja da seksualni odnos nije bio na dobrovoljnoj bazi.

- Rekla je da nije odmah za seks pošto su se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam menjao pozu. Priznala mi je da nije želela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Takođe, primetio sam i nekoliko modrica na njenom telu. Na kraju je rekla da sam je prisilio i da nije kao ostale - navodno piše u dokumentima koje je Ronaldo predao advokatima.

Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga 2009. godine u Las Vegasu
Kristijano Ronaldo i Ketrin Majorga 2009. godine u Las Vegasu foto: AP

Muči se Mančester Junajted, ima mnogo problema, ali sad ide na gostovanje Sautemptonu, jednoj od najslabijih ekipa u Premijer ligi ove sezone, a kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sautempton - Mančester junajted.

U tim dokumentima se takođe navodi da je Majorga nekoliko puta rekla "ne" i "prestani", kao i da joj se on izvinio tek nakon što se sve završilo.

Podsećamo da se silovanje dogodilo u penthausu u Las Vegasu 2009. godine, da se Amerikanka nakon toga nagodila sa Portugalcem za odštetu kako ne bi iznela detalje u javnost, ali da je sada rešila da progovori usled cele kampanje o žrtvama silovanja poznatih i moćnih ljudi, pa je policija u Nevadi ponovo otvorila istragu protiv Portugalca, pošto zločin silovanja u toj državi ne zastareva.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.