REČE ČOVEK ZADUŽEN ZA REGULARNOST U SRPSKOM FUDBALU: Da igrači imaju sigurna primanja, ne bi morali da se klade!
Dragiša Binić, Foto: Damir Dervišagić

PUN SJAJ IRONIJE

REČE ČOVEK ZADUŽEN ZA REGULARNOST U SRPSKOM FUDBALU: Da igrači imaju sigurna primanja, ne bi morali da se klade!

Oglasio se povodom suspenzije golmana Dinama Vranja

Objavljeno:

Golmana Dinama iz Vranja Uroša Đurića osumnjičen je od strane vlastitog kluba da je nezalaganjem i nespretnim reakcijama najviše doprineo porazu ekipe od Partizana od 6:0.

Trener Vranjanaca Radmilo Jovanović je u nespretnoj izjavi pretio čuvaru mreže završetkom karijere, Đurić je suspendovan pošto se sumnja da nije imao časne namera u tom duelu.

Iz FSS nije stiglo nikakvo zvanično saopštenje povodom ovog slučaja, ali se oglasio Dragiša Binić čije je zaduženje regularnost takmičenja koji je objasnio procedure koje će biti pokrenute u slučaju da protiv Đurića bude pokrenuta istraga.

- Onog momenta kada se Dinamo bude zvanično obratio Savezu, moći ćemo da reagujemo. Do tada, sve se svodi na priče iz medija - rekao je Binić za "Sportski žurnal".

Veliki broj fudbalera se kladi, čak i na sopstvene mečeve, a to je uvek izazovno za one koji vode računa o regularnosti u srpskom fudbalu.

- To јe strašno. Kad bi fudbaleri imali sigurna primanja ne bi morali da idu u kladionice, a samim tim i da ulaze u probleme - dodao je.

Rešenje je u finansijskoj konsolidaciji klubova, srpskog fudbala pa samim tim i igrača.

- Klubovi moraјu da budu stabilni i finansiјski nezavisni, baš kao i igrači, sudiјska organizaciјa - zaključio je Dragiša Binić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.