IZAĐEŠ NA TEREN KAD JE NAJTEŽE I POGODIŠ SA BELE TAČKE: Tadić ispisao istoriju Ajaksa, pa zapretio Bajernu!
Dušan Tadić, Foto: Reuter

majstor ostaje majstor

IZAĐEŠ NA TEREN KAD JE NAJTEŽE I POGODIŠ SA BELE TAČKE: Tadić ispisao istoriju Ajaksa, pa zapretio Bajernu!

– Nisam imao strah od toga da ću promašiti penal. Uvek volim da preuzmem odgovornost, naročito u delikatnim momentima - rekao je Tadić za Žurnal

Objavljeno:

Dušan Tadić je heroj Amsterdama - sjajni reprezentativac Srbije je svojim golovima obezbedio Ajaksu plasman u osminu finala Lige šampiona posle 12 godina.

U dosadašnjem delu grupne faze elitonog takmičenja Tadić je tri puta tresao mreže rivala, dok je udelio dve asistencije.

Ajaks je pobedom nad AEK-om u Atini 2:0 (oba gola je postigao Tadić) obezbedio prolazak u nokaut fazu, a u poslednjm kolu Lige šampiona Holanđani će imati priliku da se sa Bajernom bore za prvo mesto u grupi.

– Imali smo jako tešku grupu, ali smo svaku utakmicu do sada odigrali dobro u Ligi šampiona. Nadam se da ćemo u poslednjem kolu pobediti Bajern i biti prvi u grupi – kazao je Dušan Tadić za Sportski žurnal.

Srpski reprezentativac je u Atini u veoma bitnom trenutku preuzeo odgovornost i mirno sproveo loptu u mrežu sa bele tačke. Nije imao problem da šutira penal iako je promašio penale za reprezentaciju Srbije protiv Litvanije i Rumunije.

– Nisam imao strah od toga da ću promašiti penal. Uvek volim da preuzmem odgovornost, naročito u delikatnim momentima. To su neopisivi trenuci, jer je sve na tvojim leđima i svi očekuju gol. Volim taj osećaj - zaključio je Tadić za Žurnal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.