ZVEZDA GA ODBILA, A ON BI U PARTIZAN: Reprezentativni napadač ponuđen crno-belima!
Fudbaleri Partizana posle remija na Banovom brdu, Foto: Starsport©

gde ima dima ima i vatre

ZVEZDA GA ODBILA, A ON BI U PARTIZAN: Reprezentativni napadač ponuđen crno-belima!

- Kontaktirao nas je Videoton koji uspešno igra u Ligi Evrope, a tokom leta bilo je interesovanja Dinama iz Moskve i dva velika beogradska kluba, Crvene zvezde i Partizana - rekao je Pavel Zika

Objavljeno:

Jedan od prioriteta Partizana u zimskom prelaznom roku biće dovođenje klasičnog napadača, s obzirom da Zoran Mirković tokom jesenjeg dela sezone na toj poziciji može da računa samo na Rikarda Gomeša.

Ovih dana, klubu iz Humske je ponuđen Josef Šural, 28-godišnji češki golgeter, doskorašnji kapiten Sparte iz Praga, prenose srpski mediji.

Šuralu ugovor sa Spartom ističe u junu, a prema pisanju češke štampe on ne želi da produži saradnju i iz tog razloga sve ređe dobija šansu da igra.

U Partizanu nisu preterano zainteresovani za ovog igrača, jer žele da angažuju nekog mlađeg i perspektivnijeg napadača.

Istovremeno, Šuralov menadžer tvrdi da je interesovanje Partizana, ali i Crvene zvezde i još nekih klubova postojalo još tokom letnjeg prelaznog roka.

- Kontaktirao nas je Videoton koji uspešno igra u Ligi Evrope, a tokom leta bilo je interesovanja Dinama iz Moskve i dva velika beogradska kluba, Crvene zvezde i Partizana - rekao je Pavel Zika, menadžer češkog reprezentativca.

Fudbaleri Sparte iz Praga
Fudbaleri Sparte iz Praga foto: Reuters

Šural je prošao sve kategorija češkog nacionalnog tima, a za A reprezentaciju je odigrao 20 utakmica i postigao jedan gol.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.