SELEKTOR ŠVAJCARACA NE ZNA ŠTA PRIČA: Srbija je kriva što smo ispali sa Mundijala!
Selektor Švajcarske Vladimir Petković, Foto: Starsport©

TEORIJA ZAVERE

SELEKTOR ŠVAJCARACA NE ZNA ŠTA PRIČA: Srbija je kriva što smo ispali sa Mundijala!

Očigledno je da je mislio na Granita Džaku i Džerdana Šaćirija

Objavljeno:

Selektor Švajcarske Vladimir Petković ne može da zaboravi Srbiju.

Iako je ocenio da je za fudbalere te alpske zemlje 2018. godina bila pozitivna smatra da bi bila još bolja da se u grupnoj fazi Svetskog prvenstva u Rusiji nisu sastali sa Orlovima uprkos pobedi u tom meču.

- Bila je ovo dobra godina, ako izuzmemo razne kontroverze tokom Mundijala i eliminaciju u osmini finala od Švedske. Pre svega, tu mislim na veliku cenu koju smo platili zbog grešaka u meču protiv Srbije. U toj utakmici smo morali da budemo smireniji jer nas je na kraju koštala mnogo mentalne energije zbog čijeg nedostatka smo eliminisani ranije nego što smo morali - rekao je selektor Švajcaraca.

Očigledno da je mislio na fudbalere albanskih korena Granita Džaku i Džerdana Šaćirija koji su posle postignutih golova slavili pokazivanjem dvoglavog orla. U osmini finala, Švajcarci su se suočili sa Šveđanima.

- Znao sam da Šveđani nisu autsajderi, znao sam da vrede. Bili smo u nepovoljnom položaju u toj utakmici i nismo mogli da nađemo snagu da nešto promenimo. Probudili smo se tek u poslednjih deset minuta, ali tada je bilo kasno - dodao je Vladimir Petković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.