JIRGEN KLOP KLJUČA OD BESA ZBOG NEJMARA: Izgledali smo kao mesari, on posle svakog starta kao da umire
Jirgen Klop, Foto: EPA/Yoan Valat

NEMAC JE BESAN

JIRGEN KLOP KLJUČA OD BESA ZBOG NEJMARA: Izgledali smo kao mesari, on posle svakog starta kao da umire

Liverpul je umanjio šanse za prolaz dalje

Objavljeno:

Liverpul je izgubio u Parizu sa 2:1 i umanjio šanse za prolaz u nokaut fazu Lige šampiona.

U utakmici punoj prekršaja i slobodnih udaraca, šestorica igrača Liverpula su dobili žute kartone, a dvojica iz francuskog tima.

Trener Redsa Jirgen Klop je rekao da su se igrači Pari Sen Žermena ponašali nesportski, ali da njegovi fudbaleri moraju da ostanu mirni u takvim situacijama. - Ako se ponašaš kao da si umro na terenu, a u sledećem trenutku odmah ustaneš, zaslužuješ žuti karton. To nije sportsko ponašanje. Svi su padali i to više nije fudbal. Utakmica je bila važna i svi su se trudili. Ne kažem da Pari Sen Žermen nije zaslužio pobedu, dali su gol više - rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

On je dodao da nikada ne očekuje pomoć od sudije, već da smiri situaciju. - Nismo bili dovoljno mirni, znam da je teško ostati miran u ovakvim situacijama, a čak je i Džo Gomez dobio žuti karton, a on je najfiniji dečko na planeti. Bio je i blizu crvenog kartona, svi su bili u toj opasnosti i to nam je otežalo. Mi smo dve godine uzastopno bili najbolji na fer plej tabeli u Engleskoj, a u Parizu smo ličili na mesare, kada pogledate broj žutih kartona. Ali, izgubili smo jer su oni postigli dva gola, a mi jedan i nismo igrali dovoljno dobro - naveo je Klop.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.