NISMO ONAKVI KAKVIM EVROPA ŽELI DA NAS PRIKAŽE! Miloje oduševio Delije, pa najavio: Joveljić će dobijati više šansi
Vladan Milojević, Foto: Starsport©

GLAVA GORE!

NISMO ONAKVI KAKVIM EVROPA ŽELI DA NAS PRIKAŽE! Miloje oduševio Delije, pa najavio: Joveljić će dobijati više šansi

Zvezda je izgubila od Napolija sa 1:3 u petom kolu Grupe C Lige šampiona

Objavljeno: 08:18h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je drugo poluvreme utakmice sa Napolijem putokaz kako se igra u Evropi i naveo je da je ponosan na svoje fudbalere.

- Drugo poluvreme smo odigrali najbolje na gostovanjima do sada, ono je putokaz kako treba da igramo i kako se igra u Evropi. Čestitao bih igračima, sve probleme sa kojima smo došli... Ponosan sam i srećan što ih treniram, odigrali su mušku utakmicu i dali sve od sebe. Mogu da budem ponosan kao trener što imam takve igrače - rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Napulju.

Zvezda je izgubila od Napolija sa 1:3 u petom kolu Grupe C Lige šampiona.

Dejan Joveljić
Dejan Joveljić foto: FK Crvena zvezda

Pohvalno je govorio o svojim igračima, onima koji su igrali iako su povređeni, a posebno je istakao Dejana Joveljića.

- Videli smo malog Joveljića koji izrasta u fenomenalnog igrača i pred njim je svetla budućnost. Zaslužuje i dobijaće šansu u narednom periodu. To je nešto najbolje što Crvena zvezda u ovom trenutku ima - kazao je Milojević.

Delije
Delije foto: Reuters

Zahvalio je navijačima na podršci u Napulju.

- Navijači su jedan od najboljih delova ove naše grupe. Mnogo nam znače. Toliko dobrih stvari smo uradili, a oni imaju veoma veliku ulogu u svemu tome. Bili su jako dobri i želim da ih pozdravim i čestitam im na ponašanju. Još jednom smo pokazali da nismo baš onakvi kako ostali deo Evrope želi da nas prikaže. Videli ste kakve se stvari dešavaju, mnogo gore. Žao mi je što nismo imali prilike da imamo njihovu pomoć u Parizu i Liverpulu. Jedno veliko im hvala. I sada mogu da se čuju, stvarno su fenomenalni - rekao je Milojević.

Zvezda - PSŽ
Zvezda - PSŽ foto: Starsport©

Italijanske medije je zanimalo kako će da motiviše igrače za poslednju utakmicu u grupi, s obzirom na to da Zvezda nema šanse za plasman u narednu fazu Lige šampiona.

- Nema tu stvari koje bi posebno trebalo da kažem. Ovo je Liga šampiona, nismo bili u njoj 27 godina. Stadion će biti pun, kao i do sad, atmosfera vrela. Nema poente za neku motivaciju. Sam rezultat od 6:1... To su dovoljne stvari, imamo dosta motiva za PSŽ - naveo je trener Zvezde.

Nije želeo da prognozira ko će iz Grupe C proći dalje, uz reči da će svakako dve ekipe koje to urade zaslužiti plasman u osminu finala.

Crvena zvezda će narednu utakmicu u Ligi šampiona igrati 11. decembra protiv Pari Sen Žermena u Beogradu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.