CRVENI KARTON I GAETANO SRUŠILI HRABRE ZVEZDINE KLINCE: Crveno-beli ostali bez naredne faze Lige šampiona!
Omladinci Crvene zvezde, Foto: Starsport©

OMLADINSKA LŠ

CRVENI KARTON I GAETANO SRUŠILI HRABRE ZVEZDINE KLINCE: Crveno-beli ostali bez naredne faze Lige šampiona!

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

Objavljeno:

Crvena zvezda je tri puta vodila, ali je na kraju sa 5:3 poražena od Napolija u gostima u 5. kolu omladinske Lige šampiona.

Srpski šampion je poveo već u 3. minutu sa bele tačke preko Jočića, ali je samo 12 minuta kasnije Napoli izjednačio preko Perinija. Borislav Burmaz je u 28. minutu doveo crveno-bele u novu prednost, koja je trajala do samog početka drugog poluvremena.

Tada je Matija Saporeti poravnao na 2:2.

Međutim, odlična izmena Bratislava Živkovića, kada je umesto Stajića uveo Marka Dedijera na levi bok donela je rezultat, pošto je Dedijer samo pet minuta po ulasku na teren opet doneo vođstvo svom timu.

Kada je delovalo da bi Zvezda mogla da održi tu prednost i dođe do pobede koja je ostavlja u igri za prolaz u narednu fazu Lige šampiona, od toga nije bilo ništa. Dva pogotka u roku od 12 minuta iz slobodnog udarca postigao je Gaetano, koji je tako doneo svom timu zlata vrednu pobedu. Da stvari budu još gore po crveno-bele, on je u poslednjim sekundama ovog meča kompletirao i het-trik postavši igrač utakmice, iako je ušao sa klupe u drugom poluvremenu.

Naravno, ovaj meč odigran je istog dana kada se i na stadionu San Paolo održava utakmica između seniorskih ekipa u koju su uprte oči cele Srbije i Italije.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite uz naš lajv-blog...

KRAJ! Zvezda je ispala iz omladinske Lige šampiona!

90' NOVI GOL ZA NAPOLI, OPET ĐANLUKA GAETANO ZA KONAČNIH 5:3!

83' GOL ZA NAPOLI! Đanluka Gaetano je junak Napolija. Novi njegov pogodak iz slobodnjaka, pogodio je bliži ugao gola golmana Gordića i matirao ga. Veoma lep šut.

75' Nenad Adžibaba dobio je drugi žuti, tj. crveni karton. Veoma neoprezan start, što bi rekao komentator iz "Kengura" - "kakav danak neiskustvu".

70' 3:3! Lud meč u Napulju, crveno-beli su opet prokockali prednost. Sada je rezervista Napolija Gaetano doneo poravnanje.

68' Burmaz je šutnuo tik pored leve stative Napolijevog golmana, a minut ranije veliku šansu je imao i domaći tim. Ni jedni, ni drugi nisu bili precizni, pa je ostalo 3:2 za srpskog šampiona.

64' ZVEZDA OPET VODI! Sada je 3:2! Strelac gola je posle odbitka od stativu Dedijer, momak koji je ušao u igru pre manje od 10 minuta. Burmaz je šutnuo, lopta se odbila do Dedijera, koji je prisebno sproveo loptu u prazan gol, jer je golman Napolija ležao na travi.

54' Ostaje 2:2, tik pored gola Zvezde šutirao je Đovani Kalvano.

48' GOL! Tek što je drugo poluvreme počelo, Napoli je izjednačio, a strelac je bio Saporeti na asistenciju Meconija.

POLUVREME! Fantastična, disciplinovana igra Zvezdinih omladinaca! Iako je Napoli uspeo da izjednači na 1:1, klinci iz Beograda pokazali su veliki karakter i posle odličnog kornera Alekse Terzića gol za trenutnih 2:1 postigao je Burmaz.

39' Odlično se drže Zvezdini klinci, igraju veoma disciplinovano u odbrani.

26' Terzić je izveo korner, lopta je stigla do Borislava Burmaza i GOOOOOOOOOOL!!! Zvezda vodi sa 2:1!

21' Stajić je dobio žuti karton.

15' GOL! Napoli je došao do izjednačenja. Strelac je Filipo Perini. Asistirao mu je D'Alesandro iz slobodnog udarca.

9' Odlična partija crveno-belih klinaca za sada, posebno kada se u obzir uzme činjenica da nema najboljeg strelca Dejana Joveljića.

5' Nova šansa za crveno-bele, šutirao je Burmaz, D'Andrea je blokirao taj udarac.

3' GOOOOOOOOOOOOL!!! Penal za Zvezdu, Bogdan Jočić je strelac vodećeg gola za crveno-bele! Perini ga je skrivio, jer je neoprezno faulirao Terzića.

1' Utakmica je počela!

13.38 - Igrači se polako spremaju za početak meča.

13.15 - Poznati su sastavi oba tima.

Sastavi
Sastavi foto: Printscren Uefa.com

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.