BORJAN PRED NAPOLI O DELIJAMA, ALI I LIVERPULU! Probudili smo se i skapirali: Zašto da ih respektujemo?
Milan Borjan, Foto: Dado Đilas

očekuje veliku podršku

BORJAN PRED NAPOLI O DELIJAMA, ALI I LIVERPULU! Probudili smo se i skapirali: Zašto da ih respektujemo?

U pitanju su jedni od najboljih navijača na planeti - kaže Zvezdin golman

Objavljeno:

Zvezdina hobotinca, čovek na koga uvek mogu da se oslone i neko ko je veoma brzo ušao u srca Delija - Milan Borjan je uoči meča 5. kola Lige šampiona protiv Napolija govorio za kanadski portal Sportnet o velikom uspehu crveno-belih.

- Možda smo u prve dve utakmice protiv Pari Sen Žermena i Liverpula pokazali previše respekta prema protivnicima. Onda smo se probudili i zapitali - zašto da ih respektujemo? Moramo da se borimo za sopstveni tim, da pokušamo da damo sve od sebe. Pokušavam da dam najbolje od sebe što mogu, da probam da ne primim nijedan gol i budem na najvišem nivou. To daje dobar rezultat - istakao je Borjan.

Kanađani ne mogu da zamilse atmosferu na beogradskoj Marakani, a Borjan je pokušao da im dočara delić amabijenta koji prave Delije.

- Neverovatno je. Ljudi moraju da dođe i vide to. To je nerealno. U pitanju su jedni od najboljih navijača na planeti. Daju nam podršku na terenu i van njega, svakog trenutka. Toliko su čekali da uđemo u Ligu šampiona.

Crveno-bele očekuje duel protiv Napolija u sredu od 21 čas na San Paolu, a prvi put ove sezone Zvezeda će imati podršku na gostujućem stadionu u Ligi šampiona.

- Veoma je važno da navijači budu uz nas na svakoj utakmici. Bili smo pod suspenzijom, pa nismo imali podršku na gostovanjuma PSŽ-u i Liverpulu, ali će u Napulju ona biti ogromna - zaključio je Borjan.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.