KAKO TRENERA NIJE SRAMOTA DA TAKO NEŠTO IZJAVI? Golman Dinama posle kiksa u Humskoj: Ceo svet mi se srušio!
Kiks Uroša Đurića, Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATAN DETALJ

KAKO TRENERA NIJE SRAMOTA DA TAKO NEŠTO IZJAVI? Golman Dinama posle kiksa u Humskoj: Ceo svet mi se srušio!

- Posle utakmice ostao sam u Beogradu. Optužili su me za sve i svašta. Želim da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam veze sa nameštaljkama - istakao je nesrećni Đurić

Objavljeno:

Golman Dinama iz Vranja Uroš Đurić dospeo je u žižu medijskog interesovanja posle kiksa protiv Partizana, kada je skrivio prvi, a bogami i drugi gol u Humskoj ulici.

U razgovoru za srpske medije istakao je koliko mu je zaista teško, kao i kroz šta je sve morao da prođe.

- Posle utakmice ostao sam u Beogradu. Optužili su me za sve i svašta. Želim da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam veze sa nameštaljkama. Ja sam pošten dečko, sportista, nečasnim radnjama se ne bavim. Ceo svet mi se srušio kad sam ispustio loptu iz ruku. Ni juče nisam preboleo tu grešku. Pa videli su svi koji su gledali utakmicu kako sam sve podneo. Dešava se u sportu. Grešio je i Karijus u finalu Lige šampiona - rekao je Đurić za Informer.

Osvrnuo se i na izjavu pomoćnog trenera Jovanovića...

- Kako ga nije sramota da tako nešto izjavi! Ne priliči čoveku u njegovim godinama. Bavim se fudbalom, od toga živim, a on preti da će da mi završi karijeru. Isti taj Jovanović govorio mi je da sam među pet najboljih golmana u Srbiji.

Po svoj prilici, Uroš Đurić neće ostati u Dinamu. Raskid saradnje deluje kao logičan sled poteza.

- Danas ili u narednim danima znaću kakva je moja sudbina. Trebalo bi da odem u Vranje, videćemo šta će biti - istakao je nesrećni Đurić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.