MILOJE PRELOMIO: Poznato je da li Pavkov ide u Napulj!
Milan Pavkov, Foto: Starsport©

TO SE ČEKALO

MILOJE PRELOMIO: Poznato je da li Pavkov ide u Napulj!

Ukoliko on ne bi igrao, njegova zamena bi bio Dejan Joveljić

Objavljeno:

Crvena zvezda u utorak ujutru putuje u Napulj, gde će u sredu od 21 čas odigrati meč 5. kola Lige šampiona protiv italijanskog tima sa kojim je u Beogradu odigrala 0:0.

Povoljan rezultat bi crveno-bele doveo u neverovatnu situaciju da mogu da se bore za izlaz iz grupe smrti u novo "evropsko proleće", drugo zaredom, a sada je poznato i da li će Milan Pavkov i Dušan Jovančić na avion za Italiju.

Slavlje Milana Pavkova sa Delijama posle Liverpula
Slavlje Milana Pavkova sa Delijama posle Liverpula foto: AP

I jedan i drugi fudbaler će se naći na tom letu u utorak u prepodnevnim časovima, nešto posle čartera kojim idu novinari, a za slučaj da Pavkov ne stigne da se oporavi, trebalo bi da ga menja Dejan Joveljić, s obzirom da je već duže povređen Ričmond Boaći. Nikola Stojiljković će takođe putovati, ali će Joveljić, kako prenosi MOZZART Sport, imati prednost u odnosu na njega.

Dakle, sve zavisi od Pavkovljevog oporavka.

Dušan Jovančić
Dušan Jovančić foto: Starsport©

Na spisku od 20 putnika je i Dušan Jovančić, međutim, niko na Marakani ne želi da se zaleće s prognozama hoće li nekadašnji kapiten Vojvodine biti spreman za duel sa Napolitancima.

Valja podsetiti da na jug Italije neće ići Vujadin Savić, Filip Stojković i Goran Čaušić, koji i dalje nisu zalečili svoje povrede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.