KOSOVO MOJ ŽIVOT: Partizanov dokumentarni prilog o deci iz južne srpske pokrajine koji svi moraju da pogledaju!
Deca sa fudbalerima Partizana, Foto: FK Partizan

LJUDSKA PRIČA!

KOSOVO MOJ ŽIVOT: Partizanov dokumentarni prilog o deci iz južne srpske pokrajine koji svi moraju da pogledaju!

- Posebno se zahvaljujemo prvotimcu Partizana Nemanji (R) Miletiću koji je omogućio prevoz mališana - napisali su iz Partizana

Objavljeno: 21:28h

Ovo je priča svih nas, priča koja spaja bez obzira na klupske boje, priča o životu dece u srpskim enklavama u kosovskom Pomoravlju.

FK Partizan je tokom proteklog vikenda ugostio đake OŠ Branko Radičević iz sela Cernica kod Gnjilana u kojem žive Srbi u ulici dugoj svega 50 metara.

Pre sedam godina, danas učitelj ruskog, a tada đak ove škole Lazar Petrović izrazio je želju da ponovo poseti Beograd i još jednom pogleda košarkašku i fudbalsku utakmicu Partizana.

Deca sa legendarnim Dekom
Deca sa legendarnim Dekom foto: FK Partizan

Tragom ove priče i poseti mestu Cernica sedam godina kasnije ekipe OKO magazina RTS, marketing i PR sektor FK Partizan pozvao je u goste 7 mališana sa učiteljima Lazarom Petrovićem i Marijom Stojanović sa željom da im omogućimo da neki od njih prvi out dođu u Beograd i Srbiju i uživaju u sportskom vikendu crno-belih.

Kroz dvadesetominutnu emisiju o njihovom životu i poseti Beogradu prožetu dokumentarnim snimcima upoznaćemo vas sa teškim životom Srba na Kosovu i Metohiji.

- Posebno se zahvaljujemo prvotimcu Partizana Nemanji (R) Miletiću koji je omogućio prevoz mališana, Miroslavu Vulićeviću na nesebičnoj pomoći, hotelu Zepter, Wurst Pltaz bar, kao RTS na ustupljenom materijalu - napisali su iz Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/FK Partizan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.