ALBANCI S KOSOVA NAPALI FUDBALERA SRBIJE KOJI BI DA IGRA ZA NJIH: Ne želimo te, ti i tvoja porodica ste sramota!
Arton Zekaj, Foto: Starsport©

U PAT POZICIJI

ALBANCI S KOSOVA NAPALI FUDBALERA SRBIJE KOJI BI DA IGRA ZA NJIH: Ne želimo te, ti i tvoja porodica ste sramota!

Da li će uspeti da se izvuče iz ovih problema?

Objavljeno:

Arton Zekaj je izjavom da želi da zaigra u fudbalskoj reprezentaciji tzv. Kosova umesto za Srbiju, koja ga očigledno ne želi, izazvao burne reakcije u čitavom regionu.

Doskorašnji kapiten kadetske i omladinske reprezentacije Srbije u budućnosti bi mogao da igra za reprezentaciju naše južne pokrajine, bila je vest koja je zapalila društvene mreže, i to ne samo u Srbiji, već i na teritoriji Kosova i Metohije.

Na Tviteru su mogli da se pročitaju razni komentari, ali su uglavnom svi u jednom složni, a to je da Zekaj treba da ostane da igra za Orlove kako je i do sada i da nema mesta za njega u reprezentaciji tzv. Kosova.

- Još nema zvanične potvrde ove izjave, ali ako je tačna, onda - ne, gospodine! Ako želiš da igraš sa grbom sa "četiri S" na grudima, a Kosovo ti je Plan B, onda apsolutno NE za mene - tvit je korisnika koji vodi nalog "Kosovski fudbal".

- Ne želimo ga čak ni ako nije rekao tako nešto. Igrao je za njihove mlađe selekcije. Svako ko je predstavljao tu zemlju, ne može da igra za nas. Ne želim ni da čujem za njega. On i njegova porodica su sramota!

- Baš me zanima zašto uopšte želi da igra za Srbiju.

Nadamo se da dečko neće imati previše problema zbog ovih nepromišljenih i neiskusnih reči, kojima, sigurni smo, nikoga nije želeo da uvredi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.