POSLE PORUKA TIFOZA NAPOLIJA DELIJAMA: Italijanski klub poslao pismo Zvezdi u vezi sa navijačima!
Foto: Filip Plavčić

Obaveštenje

POSLE PORUKA TIFOZA NAPOLIJA DELIJAMA: Italijanski klub poslao pismo Zvezdi u vezi sa navijačima!

Navijači italijanskog i beogradskog kluba su u korektnim odnosima

Objavljeno:

Crvena zvezda u sredu igra protiv Napolija meč 5. kola grupe C Lige šampiona, a ovo će biti prvo i jedino gostovanje u elitnom evropskom takmičenju na kome će imati organizovanu podršku svojih navijača.

Zbog kazne UEFA, Delije nisu mogle organizovano da prate svoj voljeni klub na gostovanjima u Parizu i Liverpulu, ali zato se očekuje da bar njih oko 3000 budu na stadionu "San Paolo".

Bez obzira na reputaciju i Delija i njihov dolazak u velikom broju, incidenti se ipak na očekuju na uvek vatrenom jugu Italije iz razloga dobrih odnosa između njih i tifoza Napolija koji su čak na nekoliko mesta u gradu ispisali grafite dobrodošlice za Delije na srpskom jeziku i isprozivali Grobare.

Navijači Napolija i Delije su u dobrim odnosima
Navijači Napolija i Delije su u dobrim odnosima foto: Printscreen

Ujedno, sada je iz Napulja stigao dopis srpskom klubu sa obaveštenjem, gde će biti glavno mesto okupljanja navijača gostujućeg kluba.

- Kao preporuku za navijače crveno-belih naveli su da je uobičajena tačka nalaženja gostujućih pristalica „Naples Marine Terminal, Maschio Angioino“, odnosno kod zamka pored luke u blizini samog centra grada - navodi se na Zvezdinom sajtu.

Utakmica u Napulju igra se u sredu od 21 čas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.