BARA BRAVA - MAFIJA KOJA HARA FUDBALOM 50 GODINA! Njih su optužili da stoje iza haosa i napada na igrače Boke!
Bara Brava - najdominantnija grupa među navijačima River Plejta, Foto: Printscreen/Youtube/FootballFansHD

Objavio im rat

BARA BRAVA - MAFIJA KOJA HARA FUDBALOM 50 GODINA! Njih su optužili da stoje iza haosa i napada na igrače Boke!

Gradonačelnik prestonice je optužio najjaču grupu među navijačima Rivera

Objavljeno:

Gradonačelnik Buenos Ajresa Orasio Rodrigez Lareta izjavio je "mafija argentinskog fudbala" stoji iza napada na autobus sa igračima Boke Juniors pred duel sa River Plejtom u finalu Kopa Libertadores. Lareta je okrivio vođu navijača grupe Bara Brava, kome je policija dan pre incidenta pretresla kuću i zaplenila 10 miliona pezosa (oko 250 hiljada evra) i 300 ulaznica za utakmicu na stadionu Monumental.

Gradonačelnik argentinske prestonice je kazao da je napad na autobus bila osveta za policijsku akciju koja je sprovedena dan ranije. - Problem je Bara Brava - mafija koja je više od 50 godina u fudbalu. Oni su odgovorni za ove incidente, direktno su vezani za ovu epizodu, tako da 300 ljudi nije moglo da bude uključeno, pa su upravo oni bili glavni akteri svega što se dogodilo - kazao je Lareda.

Navijači River Plejta su napali autobus koji je dovozio fudbalere Boke na stadion "Monumental" gde je trebalo da se igra revanš finala Kopa Libertadores. Povređeno je sedam igrača, a utakmica je prvo pomerena za 24 časa, a potom je i odložena. Loreta je pozvao oba kluba da sarađuju sa istražiteljima i rekao da će učiniti "sve što je potrebno da se dođe do srži problema". - Moraćemo da prevaziđemo tu mafiju. To je naš najveći izazov i idemo napred ka tome - dodao je Loreta. Južnoamerička fudbalska konfederacija Konmebol će u utorak odlučiti kada će se igrati utakmica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.