SKALONI, ON MOŽE DA NAS ODVEDE NA MUNDIJAL U BICIKLIZMU: Maradona nastavlja da udara po reprezentaciji Argentine!
Dijego Armando Maradona, legendarni argentinski fudbaler, Foto: EPA / Mahmoud Khaled

ne dopada mu se

SKALONI, ON MOŽE DA NAS ODVEDE NA MUNDIJAL U BICIKLIZMU: Maradona nastavlja da udara po reprezentaciji Argentine!

On kaže da mu nije jasno kako je moguće da Skaloni bude selektor u zemlji u kojoj živi i radi veliki broj trenerskih stručnjaka.

Objavljeno: 16:38h

Legenda argentinskog i svetskog fudbala, Dijego Armando Maradona nikako ne može da se pomiri sa činjenicom da je Lionel Skaloni selektor "gaučosa".

Maradona, koji trenutno radi kao trener meksičkog drugoligaša Doradosa, nema nijednu lepu reč kada je u pitanju selektor Argentine.

Slavni "El Pibe" ne bira trenutak i kad god mu se ukaže prilika, koristi je da bi kritikovao Skalonija i čelnike FS Argentine.

- Mi Argentinci za selektora imamo Lionela Skalonija. Nije on kriv što je tu gde je sada. Problem je što in misli da je trener i što kao takav želi da nas odvede na Svetsko prvenstvo. Možda i može, ali na prvenstvo u motociklizmu, ne u fudbalu - rekao je Maradona.

Lionel Mesi i Dijego Maradona na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi
Lionel Mesi i Dijego Maradona na Mundijalu 2010. godine u Južnoj Africi foto: Profimedia

Samo bod razlike deli Totenhem i Čelsi, i jasno je da je ovo vrlo važan duel za obe ekipe u borbi za titulu. Kvota na Totenhem je 2,70, na iks 3,25, a na Čelsi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

On kaže da mu nije jasno kako je moguće da Skaloni bude selektor u zemlji u kojoj živi i radi veliki broj trenerskih stručnjaka. - Čini mi se da sve radimo pogrešno. Imamo Sezara Luisa Menotija, Tata martina, Flaka Gareku, Gustafa Alfara, Marsela Galjarda i Barosa Skelotoa, a onda neko odabere Skalonija. Sve radimo naopako - zaključio je Maradona.

Dva Lionela - Mesi i Skaloni
Dva Lionela - Mesi i Skaloni foto: Reuters

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.