TEVEZ SPASIO NAVIJAČA LINČA OD STRANE POLICIJE: Potez napadača Boke obišao svet!
Karlos Tevez i navijač, Foto: Reuter

HEROJ BUENOS AJRESA

TEVEZ SPASIO NAVIJAČA LINČA OD STRANE POLICIJE: Potez napadača Boke obišao svet!

Revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu je sutra od 21 sat po srednjeevropskom vremenu, a u prvom meču na Bombonjeri bilo je 2:2

Objavljeno:

Oko 50.000 navijača Boke Juniors došlo je na trening ekipe kako bi pružili podršku pred revanš protiv najvećeg rivala River Plate za trofej prvaka Južne Amerike.

Ogromna euforija u Argentini, uoči verovatno najvažnije utakmice u istoriji Superklasika, nijednog momenta nije splasnula što su pokazale pristalice Boke prepunim tribinama čuvene Bombonjere na treningu.

Kako piše argentinski "Ole", već od ranog jutra po lokalnom vremenu formirali su se redovi ispred stadiona, a čak 10.000 njih je moralo da bude uskraćeno za ulazak jer je Bombonjera bila krcata.

Trening je obeležio i upad navijača na teren, koga su pripadnici obezbeđenja i policije savladali, ali ga fudbaler Karlos Tevez izvukao iz njihovih ruku i dao mu klupsku trenerku sa sebe.

Revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu je sutra od 21 sat po srednjeevropskom vremenu, a u prvom meču na Bombonjeri bilo je 2:2.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.