MILOJEVIĆ UOČI DERBIJA U NIŠU: Videću posle sastanka s doktorom! Zabrinut sam za zdravlje igrače, ne za protivnike!
Vladan Milojević je najviše zabrinut zbog povređenih igrača, Foto: Reuters

Boaći se još ne vraća

MILOJEVIĆ UOČI DERBIJA U NIŠU: Videću posle sastanka s doktorom! Zabrinut sam za zdravlje igrače, ne za protivnike!

Trener crveno-belih ima velikih kadrovskih problema

Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da očekuje veoma zanimljivu i dobru utakmicu u derbiju prvenstvenog kola protiv Radničkog iz Niša. - Igraće dve ekipe sa vrha tabele i to je preduslov za dobru utakmicu, a očekujem da bude zanimljiva. Derbi utakmica dve jako dobre ekipe - rekao je Milojević na konferenciji za novinare u Beogradu. Zvezda će gostovati Radničkom u derbiju 17. kola Superlige Srbije. Radnički posle 16 utakmica zauzima drugo mesto na prvenstvenoj tabeli sa 37 bodova, devet manje od vodeće Crvene zvezde.

Vladan Milojević je rekao da je Lalatović jedan od najboljih trenera u Srbiji
Vladan Milojević je rekao da je Lalatović jedan od najboljih trenera u Srbiji foto: Beta/Branislav Bozic

Milojević je naveo da Radnički "apsolutno zaslužuje" poziciju na kojoj se nalazi. - Radnički je pretendent, ima kontinuitet od prošle sezone, kada su igrali dobro. Ove su pojačani, sa dobrim ambicijama, odličnim stručnim štabom na čelu sa Nenadom Lalatovićem koji je jedan od najboljih trenera u Srbiji, i igračkim kadrom sa kojim je Radnički prava takmičarska ekipa - kazao je Milojević. Trener Zvezde je naveo da je dobro da bude što više dobrih ekipa poput Radničkog i da je to dobro za srpski fudbal. On nije mogao mnogo da kaže o kadrovskoj situaciji.

Još se ne zna da li će Boaći moći da igra u Nišu
Još se ne zna da li će Boaći moći da igra u Nišu foto: Starsport©

- Ima mnogo dilema. Možda će neki da se vrate, videćemo posle sastanka sa doktorom. Ima svega, i prehlada, ali više povreda - dodao je trener crveno-belih. Od povrede se oporavio Ričmond Boaći, ali još nije potpuno spreman. - On je u jednom periodu kada se polako vraća. Nije to tako jednostavno posle takve povrede. Nije trenutak da kažemo da je spreman, mora da prođe adaptacioni period. Drago mi je što imam sve više igrača i nadam se da ću vrlo brzo imati sve na okupu - naveo je Milojević. Problem mu predstavlja to što mu je u rotaciji ostalo samo trojica igrača na poziciji zadnjeg veznog.

Vladan Milojević priznaje da je veliki problem broj povređenih igrača
Vladan Milojević priznaje da je veliki problem broj povređenih igrača foto: Starsport©

- Da je problem, problem je, ne mogu da kažem da nije. Šta da radimo, tako je kako je. Nikad nisam voleo da kukam. To je živa stvar. Dobiće šansu drugi, videćemo da li neko može da odgovori na toj poziciji. Ušli smo u ciljnu ravninu, ali odigrali smo toliko utakmica kao nekad u celoj sezoni. To je ceh koji plaćamo u ovom trenutku, ali idemo dalje - rekao je Milojević. Zvezdi posle Radničkog sledi duel sa Napolijem u Ligi šampiona. - Ne možemo da biramo. Igraćemo do kraja ovog dela sa veoma dobrim ekipama, uz dve utakmice u Ligi šampiona. Nikad nisam birao protivnike. Više sam zabrinut zbog zdravlja igrača, ništa više. Svaki put sam tužan kada imam igrače koji nisu u trenažnom procesu. Sve su utakmice teške, a potogovo ako je derbi - rekao je Milojević. Utakmica će se igrati u subotu od 19 časova na stadionu Čair u Nišu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.