POSLE HITNOG PRIJEMA U BOLNICU: Robert Prosinečki ide na operaciju!
Robert Prosinečki ima problema sa slepim crevom, Foto: Reuters

Konačna odluka u toku dana

POSLE HITNOG PRIJEMA U BOLNICU: Robert Prosinečki ide na operaciju!

Za sada se čeka kompletiranje nalaza i dodatni pregledi

Objavljeno: 13:43h

Odjeknula je jutros vest koja je zabrinula ljubitelje fudbala širom bivše Jugoslavije da je Robert Prosinečki hitno primljen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde se osećao loše tokom celog dana u četvrtak, a onda mu je pozlilo, a konstatovano da je uzrok tome iscrpljenost.

Robert Prosinečki poslednjih godina kuburi sa kilažom
Robert Prosinečki poslednjih godina kuburi sa kilažom foto: AP

Međutim, "Avaz" sada javlja da su pregledi u bolnici otkrili da selektor BiH ima problema sa slepim crevom i odlučeno je da bude operisan

Konačna odluka da se zahvat odstranjivanja slepog creva izvede doneta je nakon dodatnih nalaza i on će u toku dana biti operisan.

- Selektor se nije osećao najbolje od našeg povratka iz Španije. Mislio je da je premoren, ali juče se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo pa je istog dana hospitalizovan. U toku dana biće operisan - poručila je Slavica Pecikoza, portparolka Fudbalskog saveza BiH.

Robert Prosinečki je pre 9 godina imao problema sa želudačnom bakterijom
Robert Prosinečki je pre 9 godina imao problema sa želudačnom bakterijom foto: EPA/Vassil Donev

Podsećamo, ovo nije prvi put da Prosinečki ima zdravstvenih problema. Pre devet godina želučana bakterija uzrokovala mu je probleme s centrom za ravnotežu.

Legendarni fudbaler pre osam godina počeo je uspešnu samostalnu trenersku karijeru. U januaru je preuzeo reprezentaciju BiH koja je neuspešno završila kvalifikacije za SP i odmah s njom postigao veliki napredak.

Osvojio je grupu u B diviziji Lige nacija i to tako da u konkurenciji Austrije i Severne Irske nije izgubio nijedan meč, a njegova selekcija pri tome je primila samo jedan gol. Tako je izborio plasman u elitnu A divziju iduće godine te drugi šešir na žrebu za EURO 2020.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Izvor: Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.