BIĆE PAKLENO U DEFANZIVI: Nekada je igrao protiv Zvezde, a sada će biti njen glavni igrač u odbrani
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Dado Đilas

POJAČANJE

BIĆE PAKLENO U DEFANZIVI: Nekada je igrao protiv Zvezde, a sada će biti njen glavni igrač u odbrani

Sve je to fudbal - rekao je njegov menadžer

Objavljeno:

Uprava Crvene zvezde kaparisala je pojačanje u poslednjoj liniji odbrane.

Reč je o Nemanji Milunoviću, fudbaleru BATE Borisova, koji je već potpisao predugovor sa crveno-belima. Više puta su čelnici kluba iz Ljutice Bogdana pokušavali da ga dovedu, a sada su konačno uspeli u tome. Prošle sezone Milunović je bio najbolji defanzivac beloruske lige, ali njegov dalji razvoj je sprečila operacija ligamenata kolena.

Iako se oporavio i odveo tim u Ligu Evrope, takmičarsku utakmicu nije odigrao od 15. septembra. O interesovanju crveno-belih i fizičkom i psihičkom stanju srpskog štopera govorio je njegov menadžer Saša Đorđević.

- Sve je to fudbal. Postoje vrlo neprijatni periodi, baš kao što je ovaj. Na početku sezone Nemanja je odigrao veliki broj mečeva u različitim uslovima. On je jedan od igrača koji teško podnosi prelaze sa veštačke na prirodnu travu i obrnuto. Kasnije je stalno razmišljao o povredi kolena. Bio sam zabrinut za njega. gračima je potrebno vreme da se vrate u formu. I posle povrataka na teren postojala je zabrinutost. Čak i problemi. Posećivali smo najbolje evropske lekare. On sada mora da radi individualno, kako bi ojačao koleno i ligamente. Pametan je momak i zna kako da se ophodi kada je u pitanju zdravlje - rekao je Đorđević za beloruske medije.

Novinare je zanimalo moželi Milunović da se vrati u formu i kako se osećao tokom oporavka.

- Doktori su rekli da će sve da bude u najboljem redu. Igrači posle povrede ligamenata igraju fudbal. Ne sumnjam da će sada biti sve u redu. Njegovo psihičko stanje je bilo daleko od idealnog. Sada se vratio u normalu. On već ima program po kojem radi. Biće sve u redu - dodao je menadžer.

Nemanja Milunović
Nemanja Milunovićfoto: EPA/Tatyana Zenkovich

Bilo je pitanja o interesovanju crveno-belih za Milunovića, ali je odgovor bio diplomatski.

- Znam da su zainteresovani. Oni su pre godinu dana želeli da ga dovedu. Uskoro će se Nemanja sastati sa rukovodstvom BATE-a i saopšti će im odluku. Nemam više šta da dodam - zaključio je Đorđević.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.