DOGOVOR JE PAO: Ibrahimović na šest meseci za 2,2 miliona evra!
Zlatan Ibrahimović se vraća u Evropu, Foto: Reuters

Ruka ruci

DOGOVOR JE PAO: Ibrahimović na šest meseci za 2,2 miliona evra!

Šveđanin se posle manje od godinu dana u Los Anđelesu vraća na "stari kontinent"

Objavljeno:

Švedski golgeter Zlatan Ibrahimović vratiće se u Milan pošto je dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, piše "Sport Medijaset", medij koji je zbog Berluskonija izuzetno blizak klubu sa "San Sira". Ibrahimoviću saradnja sa LA Galaksijem ističe krajem sledeće godine, međutim, u MLS je trenutno pauza između dve sezone i on može da zaigra u Evropi, baš kao što je to svojevremeno uradio Dejvid Bekam baš u Milanu.

Zlatan Ibrahimović će opet igrati u crveno-crnom dresu
Zlatan Ibrahimović će opet igrati u crveno-crnom dresu foto: Profimedia

Ipak, to onda znači da bi morao da se vrati za početak nove sezone u Los Anđeles, ali se navodi da će sve tri strane pokušati da pronađu neko rešenje kako bi mogao da ostane makar do kraja sezone u Italiji. Tehnički direktor "rosonera" Leonardo i agent fudbalera Mino Rajola sastali su se i dogovorili praktično sve detalje transfera. Za sada nije jasno da li će 37-godišnji napadač imati opciju nastavka saradnje za drugu sezonu, a postoji mogućnost i da preuzme neku od funkcija u klubu.

Milan je poslednju titulu osvojio baš sa Ibrahimovićem u timu
Milan je poslednju titulu osvojio baš sa Ibrahimovićem u timu foto: Profimedia

Ibrahimović je igrao za sedmostrukog šampiona Evrope od 2010. do 2012. godine, osvojio jednu titulu (2011. godine što je i poslednji "skudeto" koji su osvojili rosoneri) i postigao 56 golova na 85 utakmica. Nastupao je još za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Pari Sen Žermen i Mančester Junajted, dok je u Los Anđelesu od marta ove godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.