STRAŠAN ZLOČIN ZLOSTAVLJANJA I SILOVANJA DECE: Sudija se predstavljao kao žena i mamio maloletne dečake!
Fudbalski sudija optužen za pedofiliju i silovanje dece, Foto: EPA/Friedmann Vogel

najveći slučaj u istoriji

STRAŠAN ZLOČIN ZLOSTAVLJANJA I SILOVANJA DECE: Sudija se predstavljao kao žena i mamio maloletne dečake!

On je povezan sa preko 300 odvojenih slučajeva, a sve se odvijalo preko interneta

Objavljeno: 12:12h

Nemačku potresa velika afera i jedan od najvećih slučajeva seksualnog zlostavljanja dece, a iza svega stoji jedan, za sada neidentifikovani, fudbalski sudija.

Javnost je zgrožena nakon objavljivanja informacije da je ovaj arbitar učestvovao u preko 300 različitih slučajeva zlostavljanja dece, uključujući i jedno silovanje.

Prema informacijama koje stižu, taj čovek je pravio profile na internetu, uglavnom na društvenim mrežama ili posebnih soba za čet i predstavljao se kao žena.

On je sa preko 100 tinejdžera razmenjivao na hiljade poruka u periodu od 2014. do 2016.godine. Uz to je kačio eksplicitne fotografije i zauzvrat tražio isto, a dečaci sa kojima se dopisivao su uglavnom bili starosti od 13 do 16 godina.

- Ovo je ozbiljan slučaj, jedan od najvećih koji se tiče seksualnog uznemiravanja u Norveškoj do sada - izjavio je javni tužilac Guro Hanson Bul.

Što se tiče advokata optuženog, tvrdi da njegov klijent ne poriče dokaze, ali će se svakako braniti za druge stvari za koje smatra da su mu "napakovane".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.