Kavani junak PSŽ-a, Benfika u nadoknadi srušila Zenit! (FOTO) (VIDEO)

OSMINA FINALA LIGE ŠAMPIONA

Kavani junak PSŽ-a, Benfika u nadoknadi srušila Zenit! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri PSŽ-a i Benfike ostvarili su trijumfe u prvim mečevima Lige šampiona
Objavljeno: 23:26h
Navijači, slavite! Liga šampiona se posle više od dva meseca vratilla na terene širom Evrope. Šok u Madridu: Dijego Simeone saopštio čelnicima Atletika da preuzima Čelsi! (FOTO)
Poslednji mečevi grupne faze odigrani su krajem decembra čekaju nove zanimljive duele.
UEFA objavila najbolji tim grupne faze Lige šampiona u kojem nema nijednog igrača Barselone! (FOTO) Prve dve utakmice odigrane su u utorak u Parizu i Lisabonu. Pari Sen Žermen je u prvom utakmici osmine finala pobedio Čelsi sa 2:1, dok je istovremeno Benfika ostvarila minimalni trijumf u Lisabonu protiv Zenita. Revanši su u Londonu i Sankt Peterburgu.
LIGA ŠAMPIONA, osmina finala:
1:0 2:1
Sreda: 23. februar: 24. februar:
Benfika - Zenit 1:0 (0:0) Stadion:
Gledalaca: Sudija: Strelci: BENFIKA:
ZENIT: Pari Sen Žermen savladao je Čelsi na "Parku prinčeva" sa 2:1. Golove za domaćina postigli su Zlatan Ibrahimović i Edinson Kavani, a za goste strelac je bio Džon Obi Mikel.
PSŽ - Čelsi 2:1 (1:1) Stadion: Gledalaca: Sudija: Strelci: PSŽ: ČELSI:
Sva dešavanja tokom čitavog dana, pre, za vreme i posle mečeva, možete pratiti uživo uz Espreso.co.rs Kraj prvih mečeva osmine finala Lige šampiona. 90+1. minut - GOOOL! Benfika odmah koristi brojčanu prednost! U nadoknadi vremena Žonas postiže vodeći gol! 90. minut - Krišito dobija crveni karton, nakon druge javne opomene! 88. minut Fantastični Di Marija!
Sjajno je Anhel Di Marija asistirao Kavaniju. Urugvajac je pobegao čuvarima iskosa sa desne strane i onda matirao Kurtou. 78. minut - GOOOL! Edinson Kavani, koji je nedavno ušao sa klupe postiže pogodak za 2:1. Trebalo mu je samo 4 minuta da provede na terenu.
67. minut 61. minut
Inače, Ibrahimović je postigao 32 gola u poslednja 32 meča za PSŽ i Švedsku!
55. minut - U Parizu meč posmatra i specijalan gost - Il Fenomeno! 51. minut Počela su druga poluvremena. Kraj prvog poluvremena u obe utakmice.
45+1. minut - Posle kornera koji je izveo Vilijan sa desne strane, lopta je preletela odbranu domaćina i pala pravo u noge Mikelu, koji je pogodio bliži ugao! 45+1. minut - GOOOL! Tragičar kod vodećeg pogotka PSŽ-a, Obi Mikel vraća Čelsi u meč - 1:1. 39. minut
39. minut - GOOOL! Ibrahimović postiže vodeći gol! 36. minut 36. minut
23. minut 19. minut 13. minut Zvezdin Francuz Damijan Le Talek oglasio se ne Instagramu. "Napred moj tim" napisao je novajlija u redovima crveno-belih uz fotografiju sastava "svetaca".
8. minut
6. minut 3. minut Verati je snažno šutirao sa velike udaljenosti i naterao Tiba Kurtou na intervenciju. 20:45 - Utakmice su počele!
20:43 20:30 - Luka Jović, nije u protokolu za ovaj meč
Printscreen/uefa.com
20:17 - Hulk
20:04 - izlaze tri bivša igrača Benfike.
Printscreen/uefa.com
20:00 - Izašli su sastavi za večerašnji derbi meč!
19:55 - Nemanja Matić zbog suspenzije Teri, Zuma i Falkao 19:47 - Benfiki Fejsa 19:30 - Dvojica fudbalera Zenita su ime upravo stekli u timu iz Lisabona
19:06 - Zlatan ili Zoro
18:25 - Fenomenalna najava večerašnjeg derbija u Parizu u "plavci" potpuni autsajderi
17:40 -
17:00 - Kvote na meč Benfike i Zenita sa na strani portugalske ekipe,
Printscreen/Flashscore.com
16:20 Prvi meč Pari Sen Žermena i Čelsija odigran je u Parizu prošle godine a rezultat je bio 1:1. Branislav Ivanović je doneo prednost
15:30 - Da li i vas drma groznica?
14:40 - za meč Benfike i Zenita.
14:00 - Šokantna vest nam stiže iz Madrida! Dijego Simeone je obelodanio čelnicima Atletika da narednog leta seda na klupu Čelsija!
AP
13:20 - Meč između PSŽ-a i Čelsija mnogo je bitniji za "plavce", ne samo što prošle sezone u istoj rundi.
13:00 - Podsetimo se još jednom koji nas to mečevi očekuju
Flashscore.com

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.