FOLIRANTI ILI JE OVO NAJGORI KOŠMAR ZA PSŽ: Nejmar i Mbape u bolovima izašli s terena, ali svi misle da je zavera!
Kilijan Mbape i Nejmar su se navodno povredili na mečevima reprezentacija, Foto: AP/Reuters

Navijači sigurno strepe

FOLIRANTI ILI JE OVO NAJGORI KOŠMAR ZA PSŽ: Nejmar i Mbape u bolovima izašli s terena, ali svi misle da je zavera!

Da li iza svega stoji savet kluba od koga dobijaju novac ili je zaista reč o povredama i na "Parku prinčeva" sad ne znaju šta će od strepnje

Objavljeno:

U Pari Sen Žermenu ili čupaju kosu s glave posle sinoćnjih prijateljskih mečeva reprezentacija, ili su sve to dobro smisli da bi sačuvali svoje igrače od eventualnih povreda uoči odlučujućih mečeva u Ligi šampiona.

I Nejmar i Kilijan Mbape su u utorak uveče pre vremena napustili igru dok su nastupali za svoje nacionalne timove. Brazilac je protiv Kameruna odigrao samo osam minuta i onda posle jednog duela ostao da leži na travi i pokazao klupi da ne može da nastavi utakmicu.

Sa druge strane Mbape je odigrao 36 minuta za "trikolore" i onda je počeo da se žali na rame, pa je čak sanitet ušao da ga odveze sa terena.

E sada, da li su u pitanju istinske povrede, lakše ili teže, ili je u pitanju dogovor sa klubom da ranije napuste igru i po cenu foliranja povreda, to nećemo saznati.

Ali navijači PSŽ-a će sigurno strepeti, jer bi odsustvo dve superzvezde tima bio težak udarac već za meč protiv Liverpula naredne srede.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.