IGRAČ PARTIZANA RAZBESNEO TUMBAKOVIĆA: To je nedisciplina! Obično ne reagujem ovako, ali...
Ljubiša Tumbaković je bio razočaran izdanjem svojih igrača protiv Rumunije, Foto: Starsport©

Bio je ljut

IGRAČ PARTIZANA RAZBESNEO TUMBAKOVIĆA: To je nedisciplina! Obično ne reagujem ovako, ali...

Selektor Crne Gore ističe nonšalantno ponašanje, ali i nepoštovanje dogovora

Objavljeno:

Crna Gora je okončala porazom učešće u Ligi nacija. U Podgorici su poraženi minimalnim rezultatom od Rumunije, iako su imali penal kojim su mogli do izjednačenja.

Takav ishod je prilično razočarao selektora Ljubišu Tumbakovića, koji nije bio zadovoljan ni odnosom pojedinih igrača na terenu, a posebno ga je naljutio i Marko Janković koji je uzeo da šutira penal, iako nije bio određen za izvođača.

- Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira - rekao je Tumbaković na konferenciji, a potom objasnio šta ga je razočaralo.

Marko Janković je naljutio selektora Crne Gore
Marko Janković je naljutio selektora Crne Gore foto: Starsport©

- Mesto nam je tu gde smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo... Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata.

Žestoko je zamerio vezisti Partizana na ponašanju u ovom meču.

- Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali - ostao je nedorečen iskusni stručnjak.

Crna Gora je takmičenje u Grupi 4 C divizije Lige nacija završila na trećoj poziciji iza prvoplasirane Srbije i drugoplasirane Rumunije, a ispred poslednje Litvanije koja je ispala D diviziju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.