DRUŽENJE SA JUNAKOM: Zvezdaši, čeka vas Pavkov!
Milan Pavkov, Foto: Reuter

HEROJ

DRUŽENJE SA JUNAKOM: Zvezdaši, čeka vas Pavkov!

Druženje će prethoditi osmini finala Kupa Srbije

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 15 časova dočekuju TSC iz Bačke Topole u osmini finala Kupa Srbije, tom susretu će prethoditi druženje Milana Pavkova sa navijačima.

Dvostruki strelac u utakmici sa Liverpulom i potpisnik prve pobede crveno-belih u grupnoj fazi elitnog takmičenja, postao je junak pristalica srpskog šampiona, a za neizmernu radost koju im je priuštio navijači su mu se odužili pesmom. "Hej Pavkov, skoči i daj gol glavom", prepevana verzija ode čuvenom Mihaju Pjanoviću, grmela je tokom drugog poluvremena utakmice sa engleskim predstavnikom, a isti stihovi još dugo će se pevati i podsećati na istorijsku pobedu.

Neizmerna podrška visokom centarforu bila je povod za organizovanje jedinstvene akcije, pa će se Pavkov u sredu od 13:30 časova, u Red Star šopu družiti sa crveno-belom publikom, a tom prilikom biće promovisana i majica sa njegovim likom ukrašena već pomenutim stihovima.

Osim fotogrisanja i uzimanja autograma od njega, prisutni će biti u prilici i da među prvima kupe najnoviji artikal iz Zvezdine radnje što je svakako razlog više da svi zvezdaši sredu popodne provedu u Ljutice Bogdana i klub podrže na drugom koraku u Kupu Srbije.

Nova majica u prodavnici Crvene zvezde
Nova majica u prodavnici Crvene zvezde foto: FK Crvena zvezda

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.