MILOJEVIĆ PROGOVORIO O REPREZENTACIJI: Na dobrom smo putu!
Vladan Milojević, Foto: Reuters

izjava

MILOJEVIĆ PROGOVORIO O REPREZENTACIJI: Na dobrom smo putu!

Crvena zvezda će u sredu, 21. novembra od 15 časova na stadionu Rajko Mitić dočekati TSC iz Bačke Topole

Objavljeno: 15:30h

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je dan uoči meča osmine finala protiv TSC-a iz Bačke Topole da je pred njegovim izabranicima niz iskušenja na tri fronta ističući važnost prvog u nizu koraka.

Crvena zvezda će u sredu, 21. novembra od 15 časova na stadionu Rajko Mitić dočekati TSC iz Bačke Topole u zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije.

– Ulazimo u završni deo polusezone. Predstoji nam osam utakmica u dvadesetak dana. Iskoristili smo pauzu da se odmorimo, ali i kako bismo radili na pripremi za dolazeće izazove. Želja nam je da dođemo do završnice takmičenja. Naš rival je dobra ekipa, sa visokim ambicijama, jedan od favorita u Prvoj ligi, odlično predvođen od strane gospodina Saba. Bez dileme nas očekuje zanimljiva, ali i teška utakmica. Pozivam sve zvezdaše da nas podrže i u Kupu Srbije – istakao je strateg šampiona Srbije.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: AP/Thibault Camus

Poseban zadatak za stručni štab predstavlja veoma gust raspored o čemu svedoči podatak da je sutrašnji duel 30. od početka sezone.

- Promena vremenskih uslova donela je i neugodnije uslove za igru, teške terene… Pregršt je faktora koji utiču na sastavljanje tima, primorani smo na rotacije. Ponavljam igračima da moraju da budu u potpunosti spremni i fokusirani na utakmice jer svaka sa sobom donosi određeni rizik. Zdravstveni problemi imaju uticaja, ali se nadam da ću uskoro imati sve igrače na raspolaganju.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: crvenazvezdafk.com

Posebne glavobolje usledile su posle utakmice sa Liverpulom.

– Dueli Lige šampiona su znatno zahtevniji, iziskuju više trčanja i napora, rivali su na višem nivou i to je teško dočarati na treningu. Upravo zahtevnost internacionalnih mečeva manifestovala se na povrede. Igramo sreda-nedelja, ne želim da kukam, drago mi je da je tako jer volim utakmice, ali su napori veoma veliki. Ne treba zaboraviti da imamo i reprezentativce koji su izloženi dodatnim naporima. Nekad smo za celu sezonu igrali oko 36 ili 37 utakmica koliko ćemo sad odigrati za polusezonu.

Vladan Milojević
Vladan Milojević foto: Reuters

Upravo reprezentativna pauza bila je povod Milojeviću da se osvrne i na igre Orlova.

– Uvek sam uz reprezentaciju, veliki sam navijač Srbije. Drago mi je da smo na dobrom putu, da sve ide kako treba. Neophodno je pružiti podršku reprezentativcima i obezbediti im mir. Utakmica sa Litvanijom veoma je bitna, prilika je da stavimo tačku na ,,i” – istakao je šef stručnog štaba Crvene zvezde.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.