KAO U LATINO SAPUNICAMA: Holandija prohodala posle mnogo godina - Ronald Kuman je najbolji pedijatar na svetu!
Van Dajk proslavlja gol, Foto: Reuter

liga nacija

KAO U LATINO SAPUNICAMA: Holandija prohodala posle mnogo godina - Ronald Kuman je najbolji pedijatar na svetu!

Na završni turnir su prošle Švajcarska, Engleska, Holandija i Portugal i taj turnir će se igrati od 5. do 9. juna igrati u Portugalu

Objavljeno:

Fudbaleri Nemačke odigrali su nerešeno sa Holandijom u Gelzenkirhenu sa 2:2 u svojoj četvrtoj utakmici Grupe 1, Lige A, UEFA Lige nacija.

Ona će kao prvoplasirana na završni turnir Lige nacija jer ima sedam bodova posle četiri odigrana meča i bolji međusobni skor sa Francuskom, koja ima isti broj bodova.

Nemačka je već u 9. minutu povela sa 1:0. Virtuozan pas iz prve Gnabrija je na tridesetak metara od gola prihvatio Timo Verner, produžio je još koji korak i onda vrlo lepo šutirao i savladao Silesena.

foto: Reuter

Liroj Sane duplira prednost u 20. minutu kada je dobro zalomio ulevo i onda uz malo sreće pogodio po drugi put na meču mrežu Holandije. Holanđani su ipak uspeli da postignu jedan gol u 85. minutu. De Ron je posle duge akcije dodao Promesu, ovaj je iz kaznenog prostora naciljao ugao i atraktivnim golom smanjio na 2:1.

Potpuni šok je nastupio posle centaršuta Holanđana koji glavom skreće Kimih na nogu Van Dajku. Defanzivac Liverpula je bio priseban, uhvatio je loptu u vazduhu i Nojer je mogao samo da se uhvati za glavu, a Holanđani da slave 2:2.

foto: Reuter

Na završni turnir su prošle Švajcarska, Engleska, Holandija i Portugal i taj turnir će se igrati od 5. do 9. juna igrati u Portugalu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.