IMAMO AMBICIJE U EVROPI, ALI IMA VREMENA ZA TO: Krstičiću u glavi samo meč u Kupu protiv TSC-a!
Nenad Krstičić je spreman za paklenu nedelju pred Crvenom zvezdom, Foto: Starsport©

odmerena izjava

IMAMO AMBICIJE U EVROPI, ALI IMA VREMENA ZA TO: Krstičiću u glavi samo meč u Kupu protiv TSC-a!

Nenad Krstičić za sada razmišlja samo o duelu sa članom Prve lige Srbije u najmasovnijem domaćem takmičenju

Objavljeno:

Za fudbalere Crvene zvezde odmor je gotov, ponovo kreće tempo utakmica sreda-subota, a u narednih sedam dana pred crveno-belima su tri teška meča.

U sredu na stadion Rajko Mitić u osmini finala Kupa Srbije dolazi TSC iz Bačke Topole, tri dana kasnije sledi derbi Superlige Srbije protiv drugoplasiranog Radničkog na Čairu, a onda ide možda odlučujući evropski dvoboj sa Napolijem u gostima.

Nenad Krstičić za sada razmišlja samo o duelu sa članom Prve lige Srbije u najmasovnijem domaćem takmičenju.

- Nema potrebe dodatno naglašavati da su ciljevi u Crvenoj zvezdi uvek najveći. Svi imamo velike ambicije u Evropi, ali nikako ne zaboravljamo obaveze u domaćem takmičenju. Želimo da na kraju ove seozone sa navijačima slavimo duplu krunu. Zato se vrlo ozbiljno pripremamo za meč sa ambicioznom ekipom TSC-a. Nismo se sastajali, ali znam da oni dosta ulažu i da su sve bolji. Doći će maksimalno motivisani na naš stadion, ali mi znamo da nam je pobeda prioritet. Stručni štab vrlo temeljno analizira svakog protivnika, tako da će nam mnogo pomoći i ovog puta - istakao je Nenad Krstičić.

Nenad Krstičić na prethodno odigranom Večitom derbiju
Nenad Krstičić na prethodno odigranom Večitom derbiju foto: Starsport©

Bilo je u prethodnih sedam dana vremena za odmor, ali se kasnije i vredno radilo.

- Nekoliko dana odmora ostavili smo iza nas i već tokom prethodne nedelje počeli smo da se pripremamo za novu utakmicu. Imali smo malo više vremena da poradimo na stvarima na kojima inače ne stižemo da radimo zbog velikog broja utakmica. Trenirali smo po dva puta na dan i mogu da kažem da smo odlično fizički pripremljeni za sve što nas čeka do kraja polusezone. Sada je na nama da to pokažemo i na terenu. Sigurno su nam nedostajali igrači koji su sa svojim nacionalnim timovima, ali oni tamo vredno treniraju i svi smo ponosni što imamo tako veliki broj reprezentativaca - zaključio je Nenad Krstičić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.