MOJ OTAC JE SLUŠAO DOK SU MI DELIJE PSOVALE MAJKU! Šaćiri odgovorio na škakljiva pitanja o meču sa Zvezdom!
Džerdan Šaćiri progovorio o škakljivim temama, Foto: Reuters

S Nevilom ni na kafu

MOJ OTAC JE SLUŠAO DOK SU MI DELIJE PSOVALE MAJKU! Šaćiri odgovorio na škakljiva pitanja o meču sa Zvezdom!

Albanac rođen u Gnjilanu sa švajcarskim pasošem je pričao o temama koje itekako podižu prašinu u javnosti

Objavljeno:

Tokom reprezentativne pauze Džerdan Šaćiri dao je veliki intervju za švajcarski "Blik" u kome je pričao o različitim temama iz svog života i karijere.

Brojne ljubitelje fudbala najviše je zanimalo šta sada misli o Geriju Nevilu koji ga je kritikovao, ali i o mečevima između Liverpula i Crvene zvezde koji su privukli veliku pažnju javnosti.

Što se tiče žestokih kritika i negativnih reči izrečenih o njemu od strane Gerija Nevila, Albanac sa Švajcarskim pasošem je poručio da ne želi više ni da čuje za legendu engleskog fudbala.

- Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio. Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku - poručio je Šaćiri.

Momak rođen u Gnjilanu bio je maltene centralna tema uoči mečeva Liverpula i Zvezde u Ligi šampiona. Na "Enfildu" je igrao i pružio odličnu partiju uprkos uvredama koje je dobijao od navijača crveno-belih, dok u Beograd nije ni doputovao odlukom Jirgena Klopa.

Džerdan Šaćiri o psovkama navijača Crvene zvezde
Džerdan Šaćiri o psovkama navijača Crvene zvezde foto: EPA/Nigel Roddis

- S jedne strane razumem, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu - rekao je Šaćiri i dodao šta se desilo na prvom meču u Engleskoj:

- Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ''upoznat'' sa psovkama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.