ANDORA, PA PARTIZAN: Karakter ekipe se gradi na strani, za Tomića su samo pobede opcija!
Milan Tomić, Foto: Starsport©

uoči duela sa nadorom

ANDORA, PA PARTIZAN: Karakter ekipe se gradi na strani, za Tomića su samo pobede opcija!

Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda - istakao je strateg Zvezde

Objavljeno: 15:42h

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u jutarnjim časovima za Andoru gde ih u utorak od 20 časova očekuje utakmica 8. kola Evrokupa.

Nakon odlične partije protiv Mornara i produžetka trijumfalnog niza u ABA ligi, crveno-beli su krenuli u Andoru sa jasnim ciljem. Nešto nakon 10 časova čarter let je krenuo put Đirone, a odakle će po planu puta uslediti tročasovna vožnja autobusom do Andore.

Svoja očekivanja pred utakmicu sa Andorom izneo je trener Crvene zvezde:

- Prva reakcija je bila protiv Mornara. Bila je dobra utakmica, značilo nam je dosta za samopouzdanje. Imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće. Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza u Evrokup i mi moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili. Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda - istakao je Milan Tomić.

Ognjen Dobrić dobija savete od Milana Tomića
Ognjen Dobrić dobija savete od Milana Tomićafoto: Beta/Branislav Božić

Kratku analizu rivala i svoje viđenje naredne utakmice imao je i Ognjen Dobrić:

- Andora je tim koji igra na energiju, dobro igraju kod kuće i sigurno će biti neizvestan meč. Mi ćemo probati da uradimo ono što smo planirali i nadamo se da ce to biti dovoljno za pobedu. Trijumf bi dosta značio jer sledecu utakmicu u Evorkupu igramo kod kuće i to će nam biti dovoljno za prolaz dalje ukoliko pobedimo - istakao je Dobrić.

Crvena zvezda će sutra imati podršku svojih navijača koji su bukirali mesto u avionu zajedno sa svojim herojima. Za sve ostale prenos je obezbeđen na TV Sport Klub.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.