ŠOKANTNA ISPOVEST JOVIĆEVOG SAIGRAČA: Napoli me je proglasio 'mrtvim', direktor tukao, a lekar uništio karijeru!
De Guzman sa srpskom "kolonijom" u Ajntrahtu, Foto: Reuter

neverovatno

ŠOKANTNA ISPOVEST JOVIĆEVOG SAIGRAČA: Napoli me je proglasio 'mrtvim', direktor tukao, a lekar uništio karijeru!

Iznenada me je udario u lice. Poludeo sam, krenuli smo da se bijemo, obarali smo stolice - priseća se Holanđanin

Objavljeno:

Fudbaler Ajntrahta Džonatan De Guzman iznenadio je sve pričom da mu je lekar u Napoliju uništio karijeru, da se sa direktorom kluba tukao i bio proglašen "mrtvim".

Holanđanin je u martu 2018. godine počeo da oseća čudan bol u predelu stomaka. Odmah je otišao kod klušskog lekara Alfonsa De Nikole, koji mu je ukinuo ugljene hidrate i preporučio odmor.

Uprkos tome što se De Guzman nije osećao zdravo De Nikola je rekao da je spreman za treninge i pustio ga je na teren, a u to vreme u klub je stigao Mauricio Sari.

- Ja sam igrač koji trči po 10 kilometara u utakmici, ali ako istrčim samo šest, sa pola snage, onda me trener naravno neće hteti u timu. Napoli nije verovao da sam povređen, mogao sam da hodam i trčim ali ne da se okrećem i šutiram kako treba. Mislili su da sam izmišljao i da mi je sve u glavi. Toliko su mi često pričali to da sam počeo da sumnjam i u svoje signale koje mi telo šalje. Bilo je bolesno - rekao je Guzman.

Trebalo je da vezista tokom avugstovsog prelaznog roka pređe u Englesku, , ali je prvo hteo da se oporavi u Napulju, pa da ide. Tako se i dogovorio sa svojim menadžerima u Holandiji.

Nije isto mislio tadašnji sportski direktor Napolija Kristijano Đuntoli, koji ga je zatekao u klubu prvog septembra i bio je besan zbog toga što i dalje vidi De Guzmana kome je ranije rečeno da neće igrati.

- Bio sam u svlačionici, pozvao me je kao 'go*no' da se gubim u dnevni boravak igrača. Rekao je da sam obećao da ću otići, iako ja to nisam uradio. Iznenada me je udario u lice. Poludeo sam, krenuli smo da se bijemo, obarali smo stolice. Onda je moj saigrač Kamilo Zuniga uleteo i razdvojio nas. Rekao mi je da skupim stvari i idem kući - kaže De Guzman u intervjuu za holandski De Voltkskrant.

Kada je prešao u Karpi, dobio je zeleno svetlo da uradi operaciju u Minhenu. Posle šest meseci neaktivnosti do operacije, telo mu je bilo slabo, a povrede su počele da se ređaju. - Vratio sam se u Napoli 2016. i Sari je rekao da moram da se dokažem. On je dobar trener, pokazuje to i sada u Čelsiju. Sve je u Napoliju bilo odlično, od navijača do trening centra, sve osim nekoliko ljudi. Fudbal je težak posao, to razumem, ali ovakav tretman je nehuman - ističe holandski fudbaler. Posle još jedne pozajmice u Kjevu, otišao je u Nemačku gde sada igra sa trojicom Srba, Lukom Jovićem, Mijatom Gaćinovićem i Filipom Kostićem.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.