NEMANJA MATIĆ: Navijači mogu da budu zadovoljni našom igrom i borbenošću! Ovo je put koji bi trebalo da pratimo!
Nemanja Matić, Foto: Starsport©

Moglo je to mnogo bolje

NEMANJA MATIĆ: Navijači mogu da budu zadovoljni našom igrom i borbenošću! Ovo je put koji bi trebalo da pratimo!

Zamenik kapitena priznaje da se u ekipu uvukla nervoza koja je izazvala paniku u finišu

Objavljeno:

Fudbaler reprezentacije Srbije Nemanja Matić rekao je da je ekipa dobro igrala u utakmici protiv Crne Gore u Ligi nacija, ali da je rezultat mogao biti ubedljiviji. - Čestitam saigračima na borbenosti, igrali smo dobar i dominantan fudbal u prvom poluvremenu i mogli smo da vodimo s 3:0. Kada se ne iskoriste sve prilike, u fudbalu uvek sledi kazna - rekao je Matić.

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru sa 2:1 na stadionu "Rajko Mitić". - Znali smo da će Crna Gora zapretiti u drugom delu igre i pokušati da ugrozi naše vođstvo, pa se među naše igrače uvukla i jedna doza panike i svi smo želeli da se utakmica završi što pre. Mislim da smo na kraju ipak zasluženo slavili - kazao je Matić.

U sledećem, šestom kolu, protivnik selekciji Srbije biće Litvanija, a ta utakmica na programu je u utorak na stadionu Partizana. - Mislim da publika može biti zadovoljna našom igrom i borbenošću. Ovo je pravi put kojim bi trebalo da pratimo ubuduće. Idemo po prvo mesto protiv Litvanije i mislim da će ta utakmica biti slična ovoj protiv Crne Gore. Litvanija sigurno neće doći da izgubi, ali mi smo favoriti, kao što smo bili i pre početka takmičenja - rekao je Matić.

BONUS VIDEO:

(A. R. / N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.