KAPITEN KOLAROV ZAGRMEO NA MITRA U SVLAČIONICI: Tako ne sme da se šutira penal na 2:0!
Aleksandar Kolarov je kritikovao Mitrovića, Foto: Starsport©

Ne može tako

KAPITEN KOLAROV ZAGRMEO NA MITRA U SVLAČIONICI: Tako ne sme da se šutira penal na 2:0!

Saigrači nisu bili nimalo srećni zbog onoga što je uradio najbolji strelac Srbije

Objavljeno:

Fudbaleri Srbije su savladali Crnu Goru u 5. kolu grupe 4 Divizije C Lige nacija, ali su na kraju morali da strepe za trijumf.

Iako su u prvom poluvremenu pregazili protivnika i vodili 2:0, umalo im se promašeni penal Aleksandra Mitrovića kojim je mogao da dokrajči "sokolove" obio o glavu.

Najbolji strelac Srbije je nonšalantno pristupio izvođenju i hteo da napravi egzibiciju panjenkom, ali se to nije dobro završilo po njega, jer je šutnuo preko gola.

Kapiten reprezentacije Aleksandar Kolarov je posle meča istakao da su svi saigrači Mitroviću na poluvremenu u svlačionici zamerili na tome i skrenuli mu pažnju.

- Na kraju smo od rešene utakmice dolazimo do toga da moramo da se branimo. Odigrali smo fantastično prvo poluvreme i tada je trebalo da rešimo utakmicu. Imali smo penal koji je Mitar šutnuo kako je šutnuo. Rekli smo mu u svlačionici, a i on prvi zna da ne treba tako da šutira na 2:0 - rekao je Kolarov.

Srbija je u drugom poluvremenu odigrala dijametralno suprotno u odnosu na prvo, iako su navijači i gledaoci očekivali još neku loptu u mreži Petkovića.

- Povukli smo se bez razloga u drugom, mi ne znamo tako da igramo. Pokazali da visokim presingom možemo da ih ugrozimo. Na kraju smo ipak zaslužili pobedu - pokušao je da objasni kapiten.

Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Nemanja Matić
Aleksandar Kolarov, Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Nemanja Matić foto: Starsport©

On je poručio da se sada okreću pripremi poslednjeg meča u grupi protiv Litvanije kojim bi valjalo overiti prvo mesto i plasman u B diviziju.

- Da se odmorimo danas i sutra, a u ponedeljak već da treniramo i spremamo za Litvaniju da završimo onako kako smo počeli.

BONUS VIDEO:

(A. R. / N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.