PROBLEMI ZA KRSTAJIĆA PRED DUEL SA CRNOM GOROM: Ništa od nove taktike, povredio se napadač Srbije!
Jović, Ljajić i Mitrović, Foto: Dado Đilas

LOŠE VESTI

PROBLEMI ZA KRSTAJIĆA PRED DUEL SA CRNOM GOROM: Ništa od nove taktike, povredio se napadač Srbije!

Ako je verovati navodima renomiranog sportskog portala, on se požalio na bol u leđima

Objavljeno: 10:23h

Srbija od 15 časova na Marakani dočekuje dojučerašnje sugrađane - Crnu Goru. Reprezentacija koju predvodi Ljubiša Tumbaković ne može da računa na Filipa Stojkovića, Stefana Savića i Stevana Jovetića, dok i našeg selektora određene povrede muče.

- Kadrovska situacija je ista kao na početku priprema, otpali su odmah Sergej, Dmitrović i Kostić, a ni Fejsa neće biti spreman zbog povrede. Koga nema, bez njega se mora. Pobedili smo Crnu Goru bez Kolarova, Matića i Ljajića, koji mnogo znače ovoj selekciji. Najvažnije je da mi kao ekipa rastemo, da je atmosfera odlična i da imamo pobednički mentalitet. Naš cilj su dve pobede i prvo mesto u grupi. Može da bude promene taktike, jer imamo igrače koji mogu da odgovore svim taktičkim zamislima. Može lako da se desi da zaigramo sa dva špica - istakao je Mladen Krstajić u Staroj Pazovi dan pred utakmicu.

Mladen Krstajić
Mladen Krstajić foto: FSS

A, da stvari budu još gore, sada se još jedan igrač žalio na fizičke tegobe. Luka Jović je imao blage bolove u leđima, odradio je i preglede, a odluka o njegovom nastupu biće doneta uoči duela na Marakani. Taj Jovićev bol verovatno će naterati Krstajića da ostane dosledan taktici koja mu je donela prvo mesto u grupi 4 C divizije Lige nacija.

Vrlo važan meč za Srbiju danas protiv Crne Gore - pobeda bi je dovela na korak od prvog mesta u grupi! Kvota na Orlove je 1,35, a na pobedu bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Srbija - Crna Gora.

Kako piše uvek odlično informisani MOZZART Sport, Srbija će igrati sa jednim špicem. Ovako bi trebalo da izgledaju sastavi, prema njihovim dobro obaveštenim izvorima.

Luka Jović
Luka Jović foto: Starsport©

SRBIJA (4-2-3-1): Rajković – Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov – Matić, Maksimović – Tadić, Ljajić, Gaćinović – Mitrović. Selektor: Mladen Krstajić.

CRNA GORA (4-2-3-1): Petković – Marušić, Simić, Kopitović, Vešović – Kosović, Ivanić, Janković, Mugoša, Jovović – Bećiraj. Selektor: Ljubiša Tumbaković.

Dakle, kako stvari stoje, ništa od Luke Jovića u tandemu sa Mitrogolom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.