ZVEZDO, OVO MOŽE DA SE ISKORISTI! Dva glavna igrača PSŽ u klinču, samo što se ne potuku usred utakmice!
Fudbaleri PSŽ, Foto: Fonet

loša atmosfera

ZVEZDO, OVO MOŽE DA SE ISKORISTI! Dva glavna igrača PSŽ u klinču, samo što se ne potuku usred utakmice!

Možda su bogati, ali i bogati plaču...

Objavljeno:

Brazil je slavio nad velikim rivalom Urugvajem rezultatom 1:0 u prijateljskom meču, a u poslednjim trenucima je nervoza došla do izražaja i dovela do sukoba dva saigrača iz PSŽ - Nejmara i Edinsona Kavanija (koji su već poznati po netrpeljivosti jedan prema drugom).

Nejmar je driblao uz aut liniju, a saigrač iz Pariza ga je odvalio po nogama i oborio na zemlju. Ovaj je odmah počeo, u svom stilu, da se previja i "plače", a Urugvajac mu se i nije baš izvinio. Više mu je poslao jedan od onih pogleda, sa kojim ne želite da se susretnete u mračnoj uličici.

Za one koji ne znaju: Njih dvojica još otkad je Nejmar došao u PSŽ imaju očajne odnose. Prvo su se svađali oko slobodnih udaraca i penala (ko će izvoditi), a zatim i oko mnogo toga drugog. Jednostavno, previše superstarova na malom prostoru nikad nije dobar izbor. Vremenom su sukobi postali sve gori, pa neki mediji pišu i o postojanju dva klana u svlačionici Svetaca.

Ipak, i pored ovakvih sukoba, PSŽ ima 13 pobeda iz 13 utakmica u Ligi 1, a u Ligi šampiona je na dobrom putu da prođe grupu. Naravno, prvo treba pobediti Liverpul, a onda i Zvezdu na neosvojivoj Marakani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.