NE POSTOJI TRENER KOJI JE ZADOVOLJAN BODOM: Tumbaković hoće pobedu na Marakani!
Ljubiša Tumbaković, Foto: EPA

liga nacija

NE POSTOJI TRENER KOJI JE ZADOVOLJAN BODOM: Tumbaković hoće pobedu na Marakani!

Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u subotu, 17. novembra od 15 časova

Objavljeno:

Srbija i Crna Gora odmeriće snage u utakmici petog kola četvrte grupe Lige nacija C.

Utakmica na stadionu “Rajko Mitić” na programu je u subotu, 17. novembra od 15 časova.

“Orlovi” imaju bod prednosti u odnosu na “sokolove”, a selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković istakao je da će njegovi izabranici u Beogradu ići na pobedu, bez obzira na mnoštvo kadrovskih problema. Podsetimo van stroja su između ostalih i glavne zvezde Stevan Jovetić i Stefan Savić.

- Nije problem što smo izgubili Podgorici, već utisak koji smo ostavili. Sutra će najboljih 11 istrčati na teren i pokušati da odgovore zahtevima. Trudićemo se da osvojimo dobar utisak. Rezultat? Ne postoji trener koji je zadovoljan bodom. Imamo svoj način rada i priprema, bez obzira na sastav. Jasni su nam i ciljevi koje smo postavili pre tri godine i sada želimo da to ostvarimo. Pokušaćemo sa ovom grupom igrača ostvarimo dobar rezultat - rekao je Tumbaković

Ljubiša Tumbaković i Vladimir Jovović
Ljubiša Tumbaković i Vladimir Jovović foto: Reuters

Marko Vešović je naglasio da očekuje daleko bolju igru Crne Gore u odnosu na meč u Podgorici, u kojem je Srbija slavila sa 2:0.

- Imamo dosta povređenih igrača i sigurno će to uticati na kvalitet naše igre. Međutim, motivisani smo da odigramo bolje nego u Podgorici. Znamo da možemo bolje. U tom meču smo ih previše respektovali, igrali u grču i sa strahom. Imamo mlade momke željne dokazivanja. Sutra je prilika da pokažemo koliko znamo i izginemo na terenu. Verujemo da možemo do podviga i nismo došli da se predamo.

Marko Vešović na meču sa Litvanijom
Marko Vešović na meču sa Litvanijom foto: EPA

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.