Zvezda bira novog predsednika!
Stadion "Rajko Mitić", Foto: Vladimir Šporčić

održana sednica

Zvezda bira novog predsednika!

Pravo da glasaju na izborima za predsednika FK Crvena zvezda imaju svi članovi kluba upisani u knjigu članova, izuzev redovnog člana juniora

Objavljeno: 19:42h

U četvrtak je održana je 57. sednica Upravnog odbora FK Crvena zvezda na kojoj je doneta odluka o raspisivanju izbora za predsednika.

Izbori su raspisani prema članu 27 klupskog Statuta i biće održani 8, 9. i 10. decembra ove godine, od devet do 19 časova, u skladu sa pravilima koja propisuje Izborna komisija.

Pravo da glasaju na izborima za predsednika FK Crvena zvezda imaju svi članovi kluba upisani u knjigu članova, izuzev redovnog člana juniora.

Članovi će moći da glasaju pomenuta tri dana na biračkim mestima i u prostorijama određenim od strane Izborne komisije i putem elektronske pošte sa imejl adresa verifikovanih od strane Službe za članstvo FK Crvena zvezda.

Svetozar Mijailović u loži stadiona Karađorđe
Svetozar Mijailović u loži stadiona Karađorđe foto: Starsport©

Izborne radnje počinju da teku danom donošenja odluke koju je potpisao predsednik kluba Svetozar Mijailović.

Shodno Pravilniku o izborima u FK Crvena zvezda, pravo da bira i bude biran na mesto predsednika FK Crvena zvezda ima svaki član kluba koji ispunjava uslove iz člana 8, 9, 10, 16 i 17 Statuta kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde foto: Reuters

Spisak članova kluba ujedno je i birački spisak, vodi se u Službi za članstvo kluba i redovno se ažurira i usaglašava.

Datumom donošenja Odluke o raspisivanju izbora, odnosno do 15. novembra 2018. godine, zaključuje se i birački spisak, u koji ulaze svi članovi kluba upisani do tog datuma.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.