DA BI OSTAO POTREBNO JE ČUDO: Jedan od glavnih igrača odlazi iz Zvezde?
Nenad Krstičić i saigrači iz Crvene zvezde, Foto: Starsport©

TEŠKO ĆE DA OSTANE

DA BI OSTAO POTREBNO JE ČUDO: Jedan od glavnih igrača odlazi iz Zvezde?

Delijama se ovo neće svideti

Objavljeno: 16:08h

Milan Rodić i Nenad Krstičić su dva igrača Crvene zvezde koja su posle uspešnih sezonu i po u klubu iz Ljutice Bogdana na radaru nekolicine inostranih klubova.

Naročito se, kako prenosi "Žurnal", Krstičić se našao na radaru finansijski moćnijih, a od dolaska iz Alavesa krajem avgusta 2017. on je postao najvažnija karika u Zvezdinom veznom redu, bez kojeg ne može da se zamisli ekipa.

Sjajnim partijama stigao je do dresa Orlova, a letos je na njegovu adresu stiglo nekoliko poziva. Odlučio je, međutim, da sa crveno-belima igra u Ligu šampiona i životni san mu se ostvario. Nije tajna da je za njegove usluge ranije bio zainteresovan AEK iz Atine, a kako mu ugovor ističe narednog leta, na Marakani su počeli da razmišljaju oko produženja saradnje.

U Ljutice Bogdana spremni su da ponude Krstičiću ugovor na još 12 meseci. Obzirom da je u grupi domaćih igrača sa većom zaradom, ali manjom nego što ima većina stranaca. Ukoliko se izbori ostanak u evrokupovima, makar i u Ligi Evrope, velike su šanse da dođe do nastavka saradnje (svima je jasno da je za ostanak u Evropi potrebno čudo).

Otkako je došao na Marakanu, Krstičić je kod trenera Milojevića bio starter u svim evropskim mečevima. Prošle sezone dokazao se na sredini terena u saradnji sa tadašnjim kapitenom Donaldom, a ove prednjači u tandemu sa Brankom Jovičićem i Dušanom Jovančićem.

U crveno-belom dresu do sada je odigrao 57 mečeva uz neverovatnih 87 odsto tačnih dodavanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.