PA TI POSLE POKAZUJ DVOGLAVOG ORLA I PLJUJ NA SVE STRANE: Lovren zauvek zapušio usta Serhiju Ramosu!
Ramos i Lovren, Foto: Printscreen/Youtube, AP

TAKO MU I TREBA!

PA TI POSLE POKAZUJ DVOGLAVOG ORLA I PLJUJ NA SVE STRANE: Lovren zauvek zapušio usta Serhiju Ramosu!

Možda je i hrvatski štoper pokazao nezavidno kućno vaspitanje ovim potezom, ali mnogima na Balkanu se svidelo to šta je rekao

Objavljeno: 08:57h

Hrvatska reprezentacija je u sklopu Lige nacija na stadionu Maksimir pobedila Španiju sa 3:2 i time najavila borbu za prvo mesto u ligi A Lige nacija. Posle utakmice hrvatski fudbaleri burno su proslavili pobedu, a Dejan Lovren je u velikom slavlju možda ipak malo preterao i poslao oštru video poruku kapitenu Španije i Reala Serhiju Ramosu.

Ovih je dana trajalo prepucavanje preko medija na relaciji Lovren-Ramos, a neki dan je španski fudbaler izjavio:

- Hrvatska ima igrače svetske klase, poput Modrića i Rakitića, ali više nas brine blok igrača. Više nas brine njihova timska igra nego pojedinci - rekao je 32-godišnji štoper na konferenciji za medije aludirajući na kritike koje mu je uputio Lovren.

Serhio Ramos
Serhio Ramos foto: Printscreen/Twitter

Ramos je upitan da komentariše reči Dejana Lovrena koji je pre dve nedelje izjavio kako Ramos radi više pogrešaka od njega, ali da Španac ima sreće jer to radi kada Real Madrid pobeđuje sa 5:1 ili 5:2, čime to ostane neprimetno, dok se Lovrenu to dogodi u susretima koji završe 1:0.

- Ne znam dolaze li takvi komentari zbog frustracije ili nečeg drugog, ali vreme će svakoga postaviti na svoje mesto. Ja nemam potrebu odgovarati niti Lovrenu niti ikome drugom ko želi tri naslovnice u novinama ili da bude na tri televizijska dnevnika. Što pre zaključimo ovu temu tim bolje. Neka svako bude poznat po onome što pokazuje na terenu, a ne po onome što govori o drugima - odgovorio je Ramos.

Lovren mu je u video poruci posle trijumfa od 3:2 na Maksimiru odgovorio:

- Aaa-ha. Tri-dva. Pa ti pričaj majstore na konferenciji. Majstoreee. To su pi**e obične. Samo ovo vredi, ova tu strana - rekao je Lovren pokazujući hrvatski grb, a prekrivajući španski grb na svom dresu.

Za kraj je još dodao:

- A sad pobediti Englesku. Gazimo, gazimo.

Setimo se samo kako je Ramos onomad ponizio nas Srbe pokazivanjem albanskog orla... Kako sada da nam ne bude drago što mu je Lovren ovako odbrusio?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.