JOKAN SE OGLASIO POSLE OTKAZA: Iz njegovih reči izbijaju čiste emocije!
Slaviša Jokanović, Foto: Reuter

radio je čuda

JOKAN SE OGLASIO POSLE OTKAZA: Iz njegovih reči izbijaju čiste emocije!

Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku kluba

Objavljeno: 18:30h

Prvi srpski menadžer u Premijer ligi Slaviša Jokanović posle skoro tri godine napustio je klubu Fulama zbog serije loših rezultata londonskog kluba.

Jokanović je sa Fulamom napravio veliki uspeh plasiravši se u elitan rang talmičenja, ali ove sezone nije uspeo da ostvari dobre rezultate pošto se posle 12 kola ekipa sa Krejven kotidža nalazi na dnu Premijer lige.

Ipak, Jokanović odlazi, kako su navijači istakli, kao jedan od najvećih trenera u istoriji kluba.

Srbin je imao želju da se obrati svima i emotivnim pismom izneo je svoje viđenje cele situacije:

- Bili smo zajedno na uzbudljivom putu. Taj put je počeo kada smo izbegli ispadanje u Ligu 1 u prvoj sezoni, posle čega smo stigli do plej-ofa za plasman u Premijer ligu, a nastavljeno ovom trećom godinom mog boravka kada smo uspeli da se plasiramo u najviši rang takmičenja tog nezaboravnog dana na Vembliju. Verujem da smo navijačima podarili prepoznatljiv fudbal i tim na koji mogu da budu ponosni. Još uvek sam uveren da smo mogli da preokrenemo stvari posle lošeg starta u ovoj sezoni, baš kao što smo to uradili prethodnih sezona, ali poštujem i prihvatam odluku kluba.

Želim da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao priliku da vodim ovaj tim, kao i za njegovu ljubaznost. Zahvaljujem svima u fudbalskom klubu Fulam. Bilo je zadovoljstvo raditi sa timom i svim zaposlenima. Igračima želim da zahvalim za napore i poslvećenost. Na kraju, izražavam ogromnu zahvalnost navijačima Fulama zbog podrške od trenutka kada sam stigao u klub, kao i zbog njihove izuzetno dirljive poruke nakon mog odlaska.

Želim svima sve najbolje u budućnosti - zaključio je Slaviša Jokanović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.