NASTAVLJA SE HUMANOST FUDBALERA PARTIZANA: Danilo Pantić u akciji protiv dijabetesa!
Danilo Pantić, Foto: Starsport©

svaka čast

NASTAVLJA SE HUMANOST FUDBALERA PARTIZANA: Danilo Pantić u akciji protiv dijabetesa!

Podsetimo, u toku je reprezentativna pauza, pa Partizan obaveze u Superligi čekaju tek 24. novembra (15 časova) kada će odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja

Objavljeno:

Fudbaleri Partizana pridružili su se akciji protiv dijabetesa i sportskom danu koji će biti održan 18. novembra, a ovog puta se javnosti obratio biser crno-belih Danilo Pantić.

- Da li si znao da u Srbiji ima 700.000 odraslih osoba koje boluju od dijabetesa? Podignimo zajedno svest o važnosti pravovremenog informisanja o dijabetesu, pravilnoj ishrani i odgovarajućoj fizičkčkoj aktivnosti za obolele. FK Partizan i humanitarna organizacija "Sport revolution - dijabetes" te pozivaju na sportski dan i edukaciju o dijabetesu u nedelju 18. novembra 2018. godine od 14h u SC Master na Novom Beogradu! Uz prisustvo glumaca, pevača, dece i sportista naučimo da dijabetes može biti naš saveznik, a ne neprijatelj! - poruka je crno-belih.

Podsetimo, u toku je reprezentativna pauza, pa Partizan obaveze u Superligi čekaju tek 24. novembra (15 časova) kada će odmeriti snage sa Dinamom iz Vranja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.