IVANJICA VIKALA 'LOPOVI, LOPOVI': Drama, penali i na kraju je Radnik u četvrtfinalu!
Slavlje fudbalera Surdulice, Foto: Starsport©

kup srbije

IVANJICA VIKALA 'LOPOVI, LOPOVI': Drama, penali i na kraju je Radnik u četvrtfinalu!

Penal lutrija odlučila je pobednika

Objavljeno: 22:35h

Fudbaleri Radnika plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pošto su danas u osmini finala eliminisali Javor posle boljeg izvođenja penala.

Gledali smo veoma buran finiš na Stadionu kraj Moravice. Glavni sudija je kao i nekoliko puta do tada na ovoj utakmici odlukom iznervirao domaće navijače. Zbog protesta je isključio trenera Javora Milovana Milovića u 80. minutu. Bio je to povod da se sa tribina zaori "Lopovi, lopovi", ali je utakmica ipak nastavljena..

Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, da bi ekipa iz Surdulice posle penala bila bolja sa 5:4. U četvrtfinale nacionalnog Kupa već su se plasirali Radnički Niš, Partizan, Vojvodina i Mladost.

Da stvari po Javor budu još gore, kapiten Josović je na ovom meču promašio dva penala, jedan u seriji, drugi tokom utakmice. Ono što je najviše i podiglo pritisak navijačima iz Ivanjice bio je upravo taj detalj, pošto je Josović bio precizan sa bele tačke, ali je arbitar njegov jedanaesterac ipak ponovio, a u drugom slučaju mu je golman Lekić odbranio udarac.

Poslednji par osmine finala čine Crvena zvezda i TSC iz Bačke Topole.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.